Rukka Aramen Rukka Aramissy ajopuku nahkapuku ajoasu

Ajoneuvot Moottoripyörät Uutinen 12.3.2022

Rukalta vedenpitävät nahkapuvut sekä mies- että naismotoristeille

Rukka tuo markkinoille erikseen miehille ja naisille suunnitellut Aramen ja Aramissy -nahkapuvut, joiden materiaalina on hengittävä, mutta vesitiivis nahka.

Vuonna 2019 Rukka esitteli miesten Aramos-ajopuvun, jonka materiaalina käytetty Corium Platinum on markkinoiden ainoa vedenpitävä ja hengittävä laminoitu nahka. Kaudella 2022 Rukka tuo Corium Platinum -nahan laajemman käyttäjäkunnan saataville päivitetyssä ja entistäkin paremmassa muodossa.

Pehmeämpi ja ohuempi

Rukka-moottoripyöräilyvaatteiden ydintä ovat aina olleet vedenpitävyys sekä korkea hengittävyys, ja Corium Platinum -materiaalin avulla Rukka kykenee ainoana moottoripyörävaatteiden valmistajana yhdistämään nahan verrattoman tuntuman ja klassisen tyylikkyyden laadukkaimpien vedenpitävien pukujen toiminnallisuuteen.
Corium Platinum on kolmikerroslaminaatti, jossa vedenpitävä ja hengittävä kalvo on kiinnitetty nahkaisen pintakerroksen ja neulotun vuorin väliin. Pintakerroksessa käytetty laadukas aniliininahka on erittäin pehmeää ja hankauksenkestävää, ja sen perforointi helpottaa kosteuden poistumista vaatteen sisältä mahdollistaen erinomaisen ajomukavuuden myös lämpimissä olosuhteissa.

Rukka Aramissy ajopuku nahkapuku ajoasu Rukka Aramen

Uusissa Aramen- ja Aramissy-puvuissa käytetty Corium Platinum -nahka on Aramos-puvussa käytettyä ohuempaa, mikä tekee siitä taipuisamman ja parantaa käyttömukavuutta. Ohuemmasta nahkalaadusta huolimatta pukujen hankauksenkestävyys on nahkavaatteille ominaisesti erinomaisella tasolla, ja ne lukeutuvatkin osana Armaprotection-tuoteryhmää Rukka-malliston suojaavimpiin tuotteisiin.

Lämpövuorta ja tuuletusvetoketjua

Iskusuojauksesta takeissa huolehtivat D3O-olka- ja kyynärpääsuojat sekä Rukka D3O Air XTR lvl 1 -selkäsuoja. Housujen mukana toimitetaan D3O-lonkka- ja polvisuojat.

Puvut soveltuvat pitkienkin matkojen ajamiseen erilaisissa sääolosuhteissa. Tuuletusvetoketjut vartalon sivuilla tehostavat ilmanvaihtoa lämpimällä ajaessa, kun taas lämpötilojen laskiessa voi puvun alle pukea mukana toimitettavan lämpövuorin. Stretch-materiaali kainaloiden alla ja joustopalat kyynärpäissä, polvien yläpuolella sekä vyötärön alla housujen takaosassa parantavat liikkuvuutta ja ergonomiaa. Säänsuojaa tehostavina lisäominaisuuksina takeissa on vedenpitävät mansetit sekä joustava myrskykaulus, joka estää veden pääsyn sisään kypärän ja takin välistä.

Rukka Aramen ajopuku nahkapuku ajoasu Rukka Aramissy

Takki ja housut myydään erikseen. Miesten Aramen-puvusta tarjolla koot 46–62, housuissa valittavissa pituudet C1 (lyhyt), C2 (normaali) ja C3 (pitkä). Naisten Aramissy-takista ja housuista saatavilla koot 34–48 (housujen pituus C2).

Hinnat:

Aramen takki: 999,00 €
Aramen housut: 879,00 €
Aramissy takki: 899,00 €
Aramissy housut: 799,00 €

Teksti: Janne Huhtala Kuvat: L-Fashion Group

Jaa artikkeli

Kaikki koeajot

Uusimmat