Juhlapesu

Liikenne Uutinen 3.2.2022

Miehittämätön Juhlapesu-ketju laajenemassa

Sovelluksen avulla käytettävä ja autokohtaiseen kuukausihinnoitteluun perustuva pesulakatuketju ei ole kärsinyt korona-ajasta.

Sovelluksen avulla käytettävä ja kuukausihinnoitteluun perustuva miehittämättömien automaattipesuloiden 24/7-aukioleva ketju ei ole kärsinyt korona-ajasta. Juhlapesu myös kasvattaa verkostoaan, jossa on tätä nykyä 19 pesupaikkaa. Viimeisimpänä verkostoon liittyivät viime keväänä pesukadut Espoon Leppävaarassa ja Helsingin Ruoholahdessa.

– Verkosto tulee edelleen kasvamaan usealla toimipisteellä. Verkoston kasvu tapahtuu sekä omien uusien pesuloiden voimin, että uusien yhteistyökumppaneiden avulla, Juhlapesu Oy:n toimitusjohtaja Mikael Hautamäki kertoo.

Seuraava uusi toimipiste avataan Vantaan Retail Parkiin, Antaksentielle. Uuden tuplahallin on määrä aueta kesällä 2022.

Kymmenen vuotta sitten perustetun teknologia- ja franchising-yrityksen autopesujen toimintamalli ei ole vuosien aikana muuttunut.

– Digitaalinen autopesuverkosto, poistaa auton pesemisestä kaiken se, mikä siinä ottaa autonomistajaa päähän. Applikaatio kertoo missä on lähin pesula, jossa halli on vapaana, Hautamäki kertoo.

Perillä kamera tunnistaa auton rekisterinumeron perusteella, ovet aukeavat ja pesu käynnistyy sovelluksesta valitulla pesuohjelmalla, joita on seitsemän erilaista.

Koronalla ei vaikutusta

Ei ole iso yllätys, että koronapandemian aika ei ole vaikuttanut miehittämättömien pesukatujen käyttöön.

– Koronalla ei ole ollut merkittävää vaikutusta liiketoimintaamme, kun asiointi toimii sovelluksen kautta ja autosta istuen ilman ihmiskontakteja ja ympäri vuorokauden.

Kuukausihinta (24/7-sopimus) on normaalisti 56 euroa, Autoliiton jäsenille 45 euroa. Tarjolla on myös niin sanottu yö-sopimus, jolloin autonsa voi pesettää kello 20.00–08.00 välisenä aikana. Autokohtainen yö-sopimus maksaa 39 euroa kuukaudessa.

Jaa artikkeli