Länsimetro vedonlyönti

Liikenne Uutinen 12.10.2016

Onko sinulla aavistus Länsimetron aukeamisesta? Nyt siitä voi lyödä vetoa

Toistuvasti myöhästynyt Länsimetro on saavuttanut nyt myös vedonlyöntiyhtiön mielenkiinnon.

Helsingin Ruoholahdesta Espoon Matinkylään johtavan Länsimetron piti aueta jo elokuussa, mutta viivästymisten myötä uusi aikataulu on ”tammikuun 2017 jälkeen”. Nyt vedonlyöntiyhtiö Betsson on avannut Länsimetron aukeamisen erääksi kohteekseen, joten jos kristallipallossa tai teelehdissä näkyy varmaa tietoa, voi näkemyksensä laittaa poikimaan.

– Kyllästyimme odottamaan, tuleeko ensimmäisenä Länsimetro, Jeesus vai kenties Olkiluoto 3. Jeesuksen tulemiselle emme ole vielä rohjenneet laskea kertoimia, joten aloitetaan nyt metrosta, virnistää Ruotsista lähtöisin olevan Betsson Groupin iGaming-asiantuntija Juha Kvist.

Tällä hetkellä todennäköisimmät aukeamisajankohdat ovat huhti- ja toukokuu 2017, joille laskettu kerroin on 1,85. Mikäli kuitenkin uskot metron myöhästyvän reilummin, tarjolla on esimerkiksi koko väli syyskuusta joulukuuhun 2017, jolloin kerroin on 5,00. Kolminkertaista rahasummaa tarjotaan, mikäli Länsimetron kulkuun uskoo maaliskuussa 2017 tai aiemmin. Sama kerroin pätee myös kuumaan metrokesään 2017.

– Pidempää sijoitushorisonttia ja korkeaa tuottoa hakevat vedonlyöjät voivat asettaa panoksensa myös pitemmälle. Mikäli metro ei kulje matkustajat kyydissään vielä tällä vuosikymmenelläkään, kerroin sille on peräti 50, Kvist vinkkaa.

Täysi-ikäiset unennäkijät saattoivat jättää vetonsa Betssonin kotisivuilla Suomen erikoiskohteiden osastolla.

Lähde: Betsson Kuvituskuva: Aake Kinnunen

Päivitys 7.4.2021: poistettu vanhentunut linkki.

Jaa artikkeli