Liikenne Uutinen 1.9.2015

Pika-arvonta: pääsylippuja Mobiliaan

Moottori arpoo 10 kahden hengen lippupakettia Mobilia-museoon. Arvonta suoritetaan 2.9.2015 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Mobilia on tieliikenteen valtakunnallinen erikoismuseo Kangasalla, jossa on nähtävää ja koettavaa läpi vuoden. Mobilian Liikkeelle, sanoi Kekkonen -näyttely käsittelee Suomen tieliikenteen historiaa vuosina 1945–1975. Aikakauden vaikuttajahenkilö oli Suomen pitkäaikaisin presidentti Urho Kaleva Kekkonen. Esillä on muun muassa kolme Kekkosen käytössä ollutta autoa. Vanhin näistä on Neuvostoliiton korkeimman johdon vuonna 1955 lahjoittama ZIS-110, Kekkonen oli tuolloin pääministeri.

Autonpäivän tapahtuma sunnuntaina 6.9. tarjoaa ohjelmaa klo 11–15 välillä koko perheelle. Luvassa on esittelypisteitä, näköseula, peräkonttikirpis ja lapsille vapaa pääsy liikennepuistoon tapahtuman ajan. Järjestelyistä vastaa Pohjois-Hämeen Tiepalveluyhdistys ry.

Moottori oli jo ilmestyessään vuonna 1925 maan suurin moottorialan lehti. Museokahvilan viereisessä näyttelytilassa on esillä Moottorin 90-vuotisjuhlanäyttely.

Mobilia on avoinna joka päivä klo 10–16.

Lippupaketit on arvottu 2.9.

 

Jaa artikkeli