Volvo_Get_Away_Lodge

Matkailu Ulkomaanmatkailu Uutinen 27.2.2017

Tässä on Volvon Get Away Lodge – piilopirtillinen luksusta Ruotsin vuoristossa

Volvo löi hynttyyt yhteen hotellielämyksistä tunnetun Tablet Hotels -yrityksen kanssa ja lopputuloksena syntyi tunnelmallinen piilopirtti Åren tuntumaan.

Onko sisäinen palosi hiipunut, lieneekö intohimo elämää kohtaan hukassa? Ei hätää, Volvo auttaa.

Autojen mielikuvamarkkinoinnin saralla on nähty vaikka mitä, mutta ei ehkä vielä tätä: Volvo houkuttelee asiakkaitaan mökkireissulle Åreen.

Volvo_Get_Away_Lodge

Vastassa on tyyliä ja tunnelmaa, mutta hiljattain täysin uuteen uskoon remontoidun Get Away Lodgen asiakkaille tarjotaan ensisijaisesti eväitä oman sisäisen palon lisäämiseen. Tai ainakin kipinän verran vetoapua henkilökohtaisessa elämässä suuntaa antavan intohimon herättämiseen.

Sen tarkemmin intohimoa ei tässä yhteydessä määritellä, mutta kyseessä lienee palvelu työntäytteseen elämäänsä kyllästyneiden, mutta maksukykyisten asiakkaiden ilahduttamiseksi.

Volvo_Get_Away_Lodge

Yksikertaisimmillaan kyseessä saattaa olla rauhallinen rinnepäivä, päiväunet ja hyvä ruoka valmiiksi laitettuna. Suomalaisesta näkökulmasta konsepti vaikuttaa tutulta ja toimivalta.

Get Away Lodge -pakettiin kuuluu luonnollisesti myös auto. Eikä kyseessä ole aivan mikä tahansa vuokraamoritsa, vaan lentokentällä vieraita odottaa uudenkarhea Volvo V90 Cross Country, joka mahdollistaa autovalmistajan mukaan ominaisuuksiensa puolesta muun muassa maisemametsästyksen, erilaiset reippailuaktiviteetit sekä visiitin läheiseen keittiömestari Magnus Nilssonin luotsaamaan Fäviken Magasinet -ravintolaan, jonka keittiöosaaminen on palkittu peräti kahdella Michelinin tähdellä.

Volvo_Get_Away_Lodge

Kuusi kymmenestä haluaa toimistosta luontoon

– Tutkimustemme mukaan kuusi kymmenestä ihmisestä haluaa viettää enemmän aikaa ulkoilmassa toimiston sijaan, kertoo Volvon kuluttajakokemuksesta vastaava johtaja Björn Annwall.

Tutkimustulos on Volvon mukaan keskiarvo, joka pätee yhtä hyvin eri puolilla maailmaa. Toimistosta kaivataan ulos.

– Haluamme rohkaista ihmisiä priorisoimaan aikaansa uudelleen ja etsimään yhteyttä mahdollisesti unohtamiinsa intohimon kohteisiin. Mökki on täydellinen kohde kenelle tahansa, joka haluaa paeta arkea muutamaksi päiväksi löytääkseen tasapainon työn ja muun elämän välille.

Volvo_Get_Away_Lodge

Seesteisyyden, skandinaavisen muotoilun ja mindfulnessin nimiin vannovan mökkikonseptin kerrotaan olevan toistaiseksi ainoa laatuaan, mutta aivan vähään ei tarvinne tyytyä.

Luvassa on ainakin terapeuttista takkatulta, täysin varusteltu keittiö, vuoristomaisemia, metsiä, jokia ja joogaa. Mökin varusteisiin kuuluu myös talvilajeissa tarvittavat välineet sekä tarvittavat talvivaatteet. Välipalat ovat luomua ja alkoholiton olut paikallista.

Volvo_Get_Away_Lodge

Mukaan ei siis tarvitse pakata kuin lompakko, kännykkä ja kotiavaimet.

Get Away Lodge – palvelu pelaa 24/7

Ruotsalaista luksusta tarjoavalla mökkilomalla palvelun luvataan pelaavan moitteettomasti ympäri vuorokauden. Apua on tarjolla jatkuvasti, olipa sitten haasteena päivällisvaraus, ulkoilma-aktiviteetit tai tunnelman viimeistelevät ulkotulet. Omatoimisuutta tarvitaan lähinnä kokonaisuudesta nautistkeluun.

Volvo_Get_Away_Lodge

– Autot ja vieraanvaraisuus ovat mahtava yhdistelmä. Molempien eteen tehdään paljon työtä, jotta lopputulos näyttää helpolta ja vaivattomalta, kuin esimerkkitapaukselta siitä, miten asiat tapahtuvat kuin taika, Laurent Vernhet, Tablet:n perustaja ja toimitusjohtaja kehuu.

–  Volvo on onnistunut luomaan erityisen hotellielämyksen, jota fanimme janoavat. Tulen tekemään työtä sen eteen, että uusi Get Away Lodge on vasta ensimmäinen monista.

Erilaisesta mökkielämyksestä kiinnostuneita kannustetaan tutustumaan varaustilanteeseen ja hintoihin Tabletin verkkosivustolla. Kovin suuria odotuksia ainakaan äkkilähdön varaan ei kannata asettaa, sillä tyhjän jakson löytäminen varauskalenterista on työn takana ainakin vuodeksi eteenpäin.

Teksti: Antti Hentinen, Lähde ja kuvat: Volvo

Jaa artikkeli