Passi

Matkailu Uutinen 18.12.2018

Thaimaanmatkaajat huomio! Passistasi tuli alennuksia tarjoava vip-kortti

Thaimaan matkailutoimisto TAT:n tuore kampanja tarjoaa matkailijoille lisäalennuksia Bangkokin seudulla. Alennuksiin oikeuttavana vip-korttina toimii oma passi.

Thaimaan matkailutoimisto TAT kertoo aloittaneensa uuden alennuskampanjan matkailijoiden ostosintoa ja maan matkailusta saamia tuloja kohentaakseen. 15. tammikuuta 2019 saakka kestävän kampanjan myötä alennuksia on luvassa matkailijoille Bankokissa mitä erilaisimmista tuotteista.

– Tämä kampanja on ensimmäinen erityisestä loppuvuoden lahjojen sarjasta kansainvälisille matkailijoille. Sen avulla pyritään saamaan tuloja paikallisille lisäämällä matkailijoiden ostoksia, kertoo Eurblarp Sriphiromya, Thaimaan matkailutoimiston Pohjoismaista ja Baltian maista vastaava johtaja.

Kampanjan avulla TAT kertoo edistävänsä myös matkailijoiden suosiossa olevien tuotteiden myyntiä. Alennuksia on luvassa muun muassa käsintehdyistä thaimaalaisista tekstiileistä, kosmetiikasta, kodinkoneista ja monista paikallisista huippubrändeistä. Kampanjan aikana toteutetaan myös erilaisia pop-up-ostostapahtumia matkailijoiden suosimissa ostoskeskuksissa ja tavarataloissa, matkailutoimisto lupaa.

TAT:n lisäksi erikoiskampanjassa ovat mukana muun muassa kansainvälisen kaupan osasto, tulojen osasto, Thaimaan vähittäismyyjien liitto, Narai Intertrade Co., Ltd. ja Jewel fest club.

Lähde: TAT Kuvituskuva: Moottorin arkisto

Näin passietu toimii:

Näytä passisi, kun teet ostoksia tai käytät kampanjaan osallistuvien palveluntarjoajien palveluita, ja saat edun välittömästi.

Matkailijoille annetaan lisätietoja Passiedut-kampanjasta lentokentillä. Tilapäisiä ALV-hyvitystiskejä avataan kaupungille vilkkaimman matkaisusesongin ostoskampanjan ajaksi.

Lisätietoja kampanjasta ja myyntikumppaneista on koottu osoitteeseen https://passportprivileges.tourismthailand.org/

Jaa artikkeli