19.1.2016

Autoliiton opas auttaa matkalla suomalaisten suosikkikohteisiin Baltiassa ja Puolassa

Autolla Baltiaan

Uutuuskirja kattaa Viron, Latvian ja Liettuan lisäksi Koillis-Puolan Varsovaan ja Gdanskiin asti.

Autoliitto julkistaa 21.1. Helsingissä alkavilla Matka 2016 -messuilla uuden automatkaoppaan, joka neuvoo Baltiaan ja Koillis-Puolaan suuntaavia matkaajia. Uutuuskirja kattaa Viron, Latvian ja Liettuan lisäksi Koillis-Puolan Varsovaan ja Gdanskiin asti.

Kirja on ajankohtainen, sillä Liettuan siirryttyä vuoden 2015 alusta Euroon selviää koko Baltiasta vailla valuutanvaihtoja. Baltiassa automatkailu on nyt helpompaa kuin koskaan, mutta Puolassa tarvitsee vielä valuutan vaihtoa.

Uutuuskirjaa on odotettu kauan, sillä Autoliiton edellinen Baltia-opas ilmestyi jo vuonna 2007. Autolla Baltiaan ja Koillis-Puolaan -kirjan ansiosta Via Baltica -tien varrelta tutuista maista löytää uusia historiallisia kohteita ja pikkukaupunkeja. Kirjassa esitellään yhteensä 81 mielenkiintoista kohdetta Baltiasta ja Puolasta.

Matkavinkkien lisäksi kirja opastaa tärkeistä tiedoista, kuten liikennesäännöistä, maksullisista teistä ja liikennerangaistuksista.

Autolla Baltiaan ja Koillis-Puolaan -kirjan hinta on 34 euroa, mutta autoliiton jäsenet saavat sen 26 euron hintaan. Kirjan voi ostaa esimerkiksi Autoliiton verkkokaupasta.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat