18.7.2021

Breitlingin ja Triumphin yhteistyöllä erikoismallit sekä kellosta että moottoripyörästä

Breitlingin ja Triumphin Breitling Triumph erikoismalli

Breitling ja Triumph aikovat esitellä erikoismallit kellosta ja moottoripyörästä, jotka ne suunnittelevat yhdessä.

Sveitsiläinen luksuskellojen valmistaja Breitling ja brittiläinen moottoriipyörävalmistaja Triumph ovat ilmoittaneet pitkäaikaisesta kumppanuudesta, jolla ne valmistautuvat esittelemään yhdessä suunnittellut mallit niin kellosta kuin moottoripyörästäkin. Molemmilla yrityksillä on pitkälti yli sadan vuoden kokemus omalta alaltaan. Molemmilla on myös ollut suuri vaikutus oman alansa tuotteiden kehitykseen, siihen että rannekellot ja moottoripyörät ovat juuri sellaisia kuin ne tänä päivänä ovat. Kumpikin yhdistää tuotteissaan edistyksellisen tekniikan ja perinteisen ulkonäön.

Breitlingin ja Triumphin Breitling Triumph erikoismalli

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Yhteinen matka on jo alkanut

Breitling ja Triumph ovat ilmoittaneet, että ne esittelevät vuoden 2022 alkupuoliskolla yhteistyön tuloksena sekä rajoitetun painoksen Breitling-kellon että tehdascustomoidun moottoripyörän, joka perustuu Triumphin nykymallistoon. Molempien merkkien ihailijat voivat käydä Breitling-liikkeissä toteamassa, että yhteinen matka on jo alkanut. Liikkeissä on nimittäin kellovalikoiman lisäksi esillä myös Triumph Thruxton RS -moottoripyörä, joka siis tulee olemaan yhdessä customoitavan mallin lähtökohtana.

– Voitte odottaa tarkoituksenmukaisen suunnittelun ja modernien retromallien yhdistämistä, sanoo Breitlingin toimitusjohtaja Georges Kern.

Triumphin toimitusjohtaja Nick Bloor alleviivaa yritysten samanlaisia arvoja.
– Breitlingin tavoin mekin olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme virheettömiä ja hienosti viimeisteltyjä tuotteita. Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme tehdä yhteistyötä toisen arvostetun ja vakiintuneen tuotemerkin kanssa.

Breitlingin ja Triumphin Breitling Triumph erikoismalli

Lippulaivamalli suunnittelun lähtökohtana

Yhteistyömallin lähtökohtana oleva Triumph Thruxton RS on brittivalmistajan urheilullisin vaihtoehto sen retromallistossa. Kaksisylinterinen ja 1200-kuutioinen moottori tuottaa 105 hevosvoimaa ja vääntöä se tarjoaa 112 newtonmetriä. Viimeisen päivityksen yhteydessä moottorin pyöriviä massoja kevennettiin, millä saavutettiin vieläkin urheilullisempi leima ajettavuuteen.

Breitling on vuonna 1884 perustettu kellomerkki, joka on tullut tunnetuksi mm. lentäjien ja jopa astronauttien käyttämänä kellomerkkinä. Yrityksen pääkonttori on Sveitsissä, ja myös kaikki kellot valmistetaan Sveitsissä ja sveitsiläisistä osista.

Teksti: Janne Huhtala Kuvat: Triumph

Luetuimmat