15.1.2019

Espanja, Kreikka, Italia, Kroatia – tätä tarjoaa Matkamessut

Matkamessut

Matkamessut tuovat Helsinkiin liki tuhat matkanjärjestäjää, matkakohdetta ja matkailualan palveluyritystä yli 80 maasta!

Matkamessut Helsingissä ovat matkakuumeisen mekka, jonne vaeltaa vuosittain yli 50 000 kävijää. Matkalle aikovat saavat messuilta vinkkejä, tietoa ja tuntumaa matkakohteista ja -elämyksistä läheltä ja kaukaa.

Heti tammikuun puolivälin jälkeen käynnistyvät Matkamessut ovat Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma, jossa valteistaan kertoo tuhatkunta matkanjärjestäjää peräti yli 80 maasta.

Uusia tuttavuuksia Matkamessuilla tänä vuonna ovat muun muassa Arabiemiraattien Sharjah, Turks- ja Caicossaaret sekä Iran. Tämän vuoden messujen teema on Hidden Treasures eli salatut aarteet. Teema kunnioittaa etsivää ja seikkailunjanoista matkailijaa.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Espanjasta Kreikkaan…

Messuilla ovat monipuolisesti esillä myös suomalaisten tutut, turvalliset ja suositut matkakohteet kuten Espanja, jonka valtteina ovat ilmasto, ruokakulttuuri ja kauniit kaupungit. Espanja sopii sekä omatoimimatkailijalle että pakettimatkailijalle. Ja jos kaupunkien tarjonta alkaa kyllästyttämään, voi suunnata patikoimaan vuorille tai loikoilemaan rannoille.

Italia antina suomalaisille matkailijoille ovat maan upea ruokatarjonta, kulttuuri ja historia sekä kauniit kaupungit ja niiden arkkitehtuuri. Italiaan innostavat esimerkiksi iskusanat Rooma, Firenze, Venetsia, Leonardo Da Vinci, Michelangelo sekä Gucci ja Versace.

Adrianmeren rannalla sijaitsevan Kroatian valtteina ovat kirkkaat vedet, pitkä rantaviiva, mielenkiintoiset saaret, monimuotoinen luonto ja suomalaismatkailijalle kohtuullinen hintataso.

Kreikka ja Kreeta ovat monille meistä ohittamaton lomakohde, jonka se jokin ovat miellyttävä ilmasto, kiinnostavan monikerroksinen historia, ikiaikaiset kulttuuriaarteet, upea saaristo, hyvä ruokaa ja mukavat sekä lapsirakkaat paikalliset ihmiset.

…ja Portugalista Thaimaahan

Portugalista on moneksi. Maa on täynnään houkuttelevia rantakohteita ja kaupunkeja. Vaihtoehtoja riittää niin kulttuurin ja luonnon kuin kaupunki- ja rantalomien ystäville. Portugalin suosiota ei ole vaikea ymmärtää, omaahan maa matkakohteena myös rennon elämäntyylin, maittavan merellisen ruokakulttuurin ja leudon ilmaston.

Moni hieman kauempaa lämpöä ja makuelämyksiä hakeva suuntaa Thaimaahan, joka tarjoaa etsijälleen monta vaihtoehtoa rauhoittavista retriiteistä, sykkivään kaupunkielämään ja shoppailuun sekä upean luonnon ja saarihyppelyt. Valtteja ovat myös kalastus- ja sukellusmahdollisuudet.

Matkamessut järjestetään 16.–20.1.2019 Messukeskuksessa Helsingissä. Messuilla esittäytyy liki tuhat matkanjärjestäjää, matkakohdetta ja matkailualan palveluyritystä yli 80 maasta.

Lähde: Messukeskus Kuvituskuvat: Mottorin arkisto/Antti Hentinen

Luetuimmat