30.10.2021

Gold Line -erikoisversiot tuovat arvokasta ilmettä Triumpin retromalleihin

Triumph Gold Line Special Edition Scrambler

Triumph-moottoripyörien retromallisto laajenee kaudeksi 2022 kuudella Gold Line -erikoismallilla.

Noin kahdeksansadan euron lisähinnalla asiakas saa erikoisvärityksen, jota lisäksi korostaa käsinmaalatut kullanväriset raidat, Gold Line -logo sekä maalauksen tehneen taiteilijan signeeraus. Gold Line -mallien tarkat hinnat vahvistetaan myöhemmin.

Suomen tuontiohjelmassa on kahdeksasta Gold Line -versiosta kuusi: Speedmaster, Bobber, Bonneville T120 ja Bonneville T120 Black sekä Scrambler 1200:n molemmat malliversiot, XC ja XE. Retromallistoon kuuluvat Bonneville T100 ja Street Scrambler eivät kuulu Suomen tuontiohjelmaan, joten myöskään niiden Gold Line -versioita ei meillä nähdä. Muut Gold Line -mallit saapuvat jälleenmyyjille marraskuussa 2021, ja ne ovat tarjolla vain kauden 2022 ajan.

Triumph Gold Line Special Edition Scrambler

Speedmaster Gold Linen tankki on hopeanharmaa, kun taas ajovalon kupu sekä lokasuojat ovat mustat. Lisävarusteena tarjolla on lyhyt musta etulokasuoja. Speedmasterin kaksisylinterisen ja 1 200-kuutioisen moottorin tärkeimmät lukemat ovat 78 hevosvoimaa ja 106 newtonmetriä. Perusmallin hinta 19 250 €.

Bobber Gold Linen tankki ja lokasuojat on maalattu kirkkaanpunaisella Carnival Red -värillä. Sivupaneelit ovat mustat ja lisävarusteena tarjolla on Carnival Red -värinen lyhyt etulokasuoja. Bobber-viritteisenä 1 200-kuutioinen moottori tuottaa tehoa 76 hevosvoimaa ja vääntöä 106 newtonmetriä. Bobberin perusmallin hinta on 19 250 €.

Triumph Gold Line Special Edition T120

Bonneville T120 Gold Linen tankki on hopeanharmaa, ja siinä on täyttöaukon kohdalla sekä sivupaneeleissa Competition Green -vihreät raidat. Lisävarusteena saatavilla tankinvärinen flyscreen-ilmanohjain ajovalon päälle.

Bonneville T120 Black on nimensä mukaisesti väritykseltään mattamusta. Tankissa ja sivupaneeleissa on mattahopeat raidat. Lisävarusteena saatava flyscreen-ilmanohjain on väriltään mattamusta. T120-mallien 1 200-kuutioisesta moottorista on puristettu tehoa tasan 80 hevosvoimaa ja vääntöä se tarjoaa 105 newtonmetriä.

Triumph Gold Line Special Edition Scrambler

Scrambler 1200 XC Gold Linen kirkkaanpunaista Carnival Red -väriä koristaa alumiinihopeinen tehosteväritys. Sivupaneelit ovat mustat. XE:n Gold Line -versio on väritykseltään oranssi hopeanharmailla tehosteilla ja mustilla sivupaneeleilla. Molemmissa on sama 1 200-kuutioinen kaksisylinterinen rivimoottori, joka tuottaa 90 hevosvoiman tehon ja vääntöä 110 newtonmetriä. Scrambler 1200 XC:n hinta on 19 250 ja XE:n hinta 20 500, joten Gold Line -mallien hinnat ovat noin 800 euroa korkeammat.

Teksti: Janne Huhtala Kuvat: Triumph

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat