5.11.2020

Helsingissä messuillaan tammikuussa: aiheina automatkailu ja matkailuajoneuvot

Caravan 2018

Koronaviruksen lykättyä ja peruttua suurin piirtein kaikki tapahtumat vuodelta 2020, on myös messuilut jääneet luonnollisesti vähemmälle. Helsingin Caravan 2021 ja Automatkailu 2021 -messut lupailevat jo paluuta uuteen normaaliin tammikuussa, jolloin Helsingissä messuillaan jälleen.

Tapahtumat järjestetään 22.–24.1.2021. Mukana on Caravan-messuille perinteisellä tavalla kaikki suurimmat matkailuauto- ja vaunumerkit. Luvassa on myös aiempaa suuremmat tarvikevalikoimat, matkailuajoneuvot kun ovat nostaneet suosiotaan huomattavasti tämän vuoden puolella. Lokakuun loppuun mennessä uusien matkailuajoneuvojen myynti on noussut 14 prosenttia edellisvuoteen verrattuna, kertoo Matkailuajoneuvotuojat ry.

Uusien ja käytettyjen matkailuajoneuvojen ja -tarvikkeiden lisäksi messujen pääroolissa on myös laajasti lähimatkakohteita. Messulavalle matkakokemuksia, -vinkkejä ja -kertomuksia nousee kertomaan kokeneet automatkailijat.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Turvallisuus järjestelyiden keskiössä

Turvallisuutta kävijöille Messukeskus lupailee tehokkaan ilmanvaihdon ja suurten tilojen mahdollistamien turvavälien voimin. Aiempaa laajemmat tilat ovat käytössä Matkamessujen toukokuulle siirtymisen vuoksi, kun perinteisesti ne on järjestetty samaan aikaan Caravan-messujen kanssa.

– Nyt on aika käynnistää bisnes ja oppia elämään myös poikkeuksellisina aikoina. Messukeskus on tehnyt mittavia järjestelyjä turvallisten tapahtumien järjestämisen mahdollistamiseksi jo kesällä. Neliöt mahdollistavat turvavälien pitämisen, ja useat sisäänkäynnit järkevän liikkumisen Messukeskuksess. Olemme innostuneita uudesta yhteistyöstä ja messukauden avauksesta. Tapahtumat tuovat selkeää lisäarvoa toisilleen. Automatkailu ja matkailuajoneuvot kiinnostavat suomalaisia entistä enemmän ja yhteistyö tekee tapahtumasta entistä vahvemman, Messukeskuksen tapahtumasta vastaava Juha Kuusla sanailee.

Kotimaisen automatkailun kiinnostuksen kerrotaan olevan kasvussa, ja positiivisia näkymiä maalaillaan myös ensi vuodelle.

– Poikkeuksellinen vuosi on vaikuttanut monin tavoin ihmisiin. Turvallinen kotimaan automatkailu on kasvussa ja kiinnostus lisääntyy varmasti myös ensi vuonna. Näimme nyt hyvän mahdollisuuden yhdistää voimat Helsingin Caravan-messujen kanssa, Automatkailumessujen markkinoinnista vastaava Tuomas Salminen kertoo.

Lähde: Messukeskus Kuvituskuva: Moottorin arkisto

Luetuimmat