24.12.2017

Indian Scout Bobber nyt Suomessa – vähemmän on enemmän

Indian Scout Bobber

Indianin uusi Scout Bobber sai Suomen ensi-iltansa Bike World Vantaalla.

Uuden Indian Scout Bobberin suunnittelusta voidaan kiittää Indian-asiakkaita. He ovat jo pitkään muokanneet omista Scouteistaan bobber-tyylisiä pyöriä ja nyt valmistaja hyödynsi näitä ideoita ja lopputuloksena on sarjatuotantoon yltänyt Scout Bobber.

Indian Scout Bobber

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Lisää asennetta

Ulkonäköä on muokattu uudenlaisilla bobber-tyyliin sopivilla lokasuojilla, karkeampikuvioisilla renkailla sekä mustan värin käytöllä mm. äänenvaimentimissa, vanteissa sekä mittariston ja ajovalon kehyksessä. Ajoasentoa on muokattu siirtämällä jalkatappeja ja ohjaustankoa 38 milliä taaksepäin sekä madaltamalla takajousitusta 25 milliä. Yksipaikkainen satula on verhoiltu kaksivärisellä nahalla.

Muutosten jälkeen Scout Bobber on perusmallia aggressiivisempi ja matalampi. Mustan värin käyttö korostaa minimalistisuutta ja valmistajan mukaan uutuudessa päteekin harvinaisen hyvin vanha sanonta, jonka mukaan vähemmän on enemmän.

Indian Scout Bobber

Yksilöllisyyttä oman harkinnan mukaan

Bike Worldin keskiviikon Suomen ensi-illassa oli tehdasvarusteisen Scout Bobberin lisäksi näytillä myös maahantuojan kevyesti customoima versio, jossa mm. äänenvaimentimet oli vaihdettu sirompiin ja kilpiteline vaihdettu sivukiinnitteiseksi. Indian Scout Bobber soveltuukin hyvin customoitavaksi lisää, jos haluaa pyörästään vieläkin yksilöllisemmän.

Indian Scout Bobber

Moottorina on 69-kuutiotuumainen eli 1133-kuutioinen nestejäähdytetty V2, jonka valmistaja lupaa olevan luokkansa tehokkain. Tehoksi ilmoitetaan 94 hevosvoimaa, jotka kuljettajat tankattuna vain 255 kilon painoista Scout Bobberia iloisesti. Muista Scout-malleista tuttu moottori on erittäin sivistynyt, sen käyttökelpoinen kierroslukualue on laaja ja käytännössä se on lähes värinätön.

Indian Scout Bobber:

Moottori: nestejäähdytteinen V2
Iskutilavuus: 1133 cc
Teho: 94 hv
Vääntö: 97 Nm
Akseliväli 1562 mm
Istuinkorkeus: 649 mm
Tankin tilavuus: 12,5 litraa
Paino tankattuna: 255 kg
Hinta: 17 990 €

Teksti: Janne Huhtala Kuvat: Janne Huhtala, Indian

Luetuimmat