24.4.2016

Kuinka monta ruusua mahtuu Seat Leoniin?

Seat Leon Xperience ruusut

Pakkausharjoitusta hauskempi oli Seatin tapa saada ruusut pois autosta.

23. huhtikuuta oli jälleen Kirjan ja ruusun päivä. Barcelonasta vuonna 1930 lähtenyttä juhlapäivää vietetään kahden maailmankirjallisuuden suuruuden, Miguel de Cervantesin ja William Shakespearen, kuoltua 23. huhtikuuta 1616. Myöhemmin juhlallisuuksiin lisättiin myös Pyhä Yrjö, sillä niin ikään hänkin kuoli samaisena päivämääränä vuonna 303.

Seat Leon Xperience ruusut

Viime vuonna Seat juhlisti Espanjassa megasuosittua juhlaa kokeilemalla, montako kirjaa mahtuu Seat Leon Xperienceen (vastaus oli 1 168). Tänä vuonna oli loogisesti vuoro kokeilla montako ruusua mahtuu samaiseen automalliin. Lopullinen luku oli 1 500 ruusua.

Hauskempaa oli kuitenkin vuorossa. Kokeen jälkeen Seatin työntekijät kurvailivat ympäri Barcelonan suosittuja alueita, jakaen ruusuja muun muassa auton ikkunoista ja kattoluukusta. Kommenttien perusteella elämänsä ensimmäisen ruusun saivat Seatilta niin vastasyntynyt tyttö kuin muuan aikuinen mies. Barcelonan pääkadulla, La Ramblalla, ruusujen jakaminen kuulostaa sangen hauskalta tavalta viettää lauantaita. Tempaus oli samalla Seatin tapa juhlistaa automerkin kotikaupunkia.

Seat Leon Xperience ruusut

Hilpeiden promootiokuvien lisäksi tapauksesta tehtiin melkoinen hyvän mielen video, joskin sen siirappisesta lopusta tulisi käsikirjoituksen opettajaltani miinuspisteitä.

https://youtube.com/watch?v=mUgtkpvntUI

Lähde ja kuvat: Seat

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat