6.7.2017

Moottori 7/2017 ilmestyi – tässä lehden sivuille nostetut keskusteluaiheet!

Moottori 7/2017

Moottori tarjoaa uutisia ja elämyksiä verkossa vuoden jokaisena päivänä. Tässä tuoreimman lehden sivuille nostetut keskusteluaiheet.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

#lomahaaste – 100 syytä suunnata lomalle Suomeen

#lomahaaste

Jos kotimaisia matkailuorganisaatioita on uskominen, ei ole eksoottisempaa maata matkustaa kuin Suomi. Väitteen vakuudeksi teemasivustolle on koottu sata kiinnostavaa retkiehdotusta.

Uusi auto huimasti vanhaa turvallisempi

Yli 250 000 henkilöautojen kolaria paljastavat: uusi auto tarjoaa keskimäärin 10–20 prosenttia paremman suojan kuljettajalleen kymmenen vuotta vanhempiin autoihin verrattuna.

Kuljeta ruokatarvikkeet mökille oikein – kylmälaukulla vältät hävikkiä

Kylmäkulutus

Kylmäketjun katkeaminen ja ruokien pilaantuminen on todellinen ongelma kesähelteillä. Ongelmaan saa kuitenkin helpotusta muutamalla kätevällä niksillä.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Ranskalaiset kehittivät virtuaalisen kolarin – säikyttelyllä punaisia päin kävely kuriin?

Liiketunnistin ja kaiutin säikäyttävät punaisiin kävelijän, kamera ikuistaa pelon.

Pikatestissä Perille.fi – reittiopas kaukoliikenteeseen, Helsingin seudulle ja Tallinnaan

Perille.fi on liikkumispalvelu, jonka avustuksella voi kätevästi verrata oman auton, linja-autojen, junien, lentojen, taksin sekä yhdistelmämatkojen hintoja, matkustusaikoja, matkan kestoa ja hiilidioksidipäästöjä.

Auto ja vanteet puhtaaksi ruosteisista jarrupölytäplistä

Auton maalipintaan tarttuu jarrupölyä ja muita metalliperäisiä hiukkasia. Tämä lentoruosteeksi kutsuttu ilmiö on monille tuntematon, mutta kun maalipinnalle kerran suorittaa puhdistuksen, ymmärtää miten paljon näitä partikkeleita kertyy.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Vara-akku on käsimatkatavara

Vara-akku

Varavirtalähteitä käytetään mobiililaitteiden lataamiseen. Vara-akkujen kuljettaminen matkustaessa on yleistä, mutta moni pakkaa ne väärin. Finavia hävittää 2 000 väärin pakattua virtalähdettä kuukaudessa.

Luetuimmat