15.8.2017

Muutoksia BMW-moottoripyörien jälleenmyyntiverkostossa

BMW-liikkeiden määrä vähenee ja Tampereella edustus vaihtuu R.M. Heinolta Biketeamille.

BMW-moottoripyörien myyntiverkostossa tapahtuu muutoksia syksyn 2017 aikana. Seinäjoella toimivan Jokiniemi Motors Oy:n ja R.M. Heino Espoon viralliset BMW Motorrad myynti- ja huoltosopimukset päättyvät 31.10.2017. Lisäksi Tampereella BMW:n myynti- ja huoltosopimukset siirtyvät R.M. Heinolta Biketeamille, joka aloittaa virallisena BMW-edustajana 1.9.2017.

Muutoksia BMW-moottoripyörien jälleenmyyntiverkostossa

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Yli 20 vuoden yhteistyö päättyy

Tamperelainen moottoripyöräliike R.M. Heino on toiminut virallisena BMW-edustajana yli 20 vuoden ajan. Yrityksestä todetaan, että BMW:n esittämät vaateet yhteistyön jatkamiseksi eivät ole R.M. Heinon liiketoiminnan kannalta mahdollisia ja tätä kautta BMW purki yhteistyösopimuksen. Yritys pitääkin valitettavana, että monena vuonna eniten uusia BMW-moottoripyöriä Suomessa myyneen liikkeen ja BMW:n pitkä yhteistyö näin katkeaa.

Sekä BMW Motorrad että R.M. Heino korostavat tiedotteissaan, että R.M. Heino on hoitanut kaikki jälleenmyyjävelvoitteensa asianmukaisesti ja pyrkinyt hoitamaan asiakassuhteensa aina mallikkaasti, eli yrityksen sloganin mukaisesti tekemään asiakkaiden ”haaveista totta”.

Muutoksia BMW-moottoripyörien jälleenmyyntiverkostossa

Panostusta huoltoon ja käytettyjen kauppaan

R.M. Heino jatkaa Kawasakin, Ducatin, Suzukin, Moto Guzzin sekä BRP-tuotteiden osalta toimintaa normaalisti. Lisäksi se pyrkii etsimään ratkaisuja BMW-liiketoiminnan päättymisen korvaajaksi, mm. tavoitellen valikoimiinsa uusia merkkejä. Lisäksi yritys kertoo kehittävänsä entisestään käytettyjen pyörien kauppaa ja kaikkien merkkien huoltotoimintaa. Se kertoo myös jatkavansa BMW-moottoripyörien huoltoja.

Biketeamilla on jatkossa BMW-edustus kaikissa toimipisteissään, eli Vantaalla, Raisiossa ja Tampereella, jossa yritys siirtyy kokonaan uusiin liiketiloihin kevään 2018 aikana.

Lähde: BMW Motorrad Kuvat: BMW

Kommentoi artikkelia

Luetuimmat