7.6.2022

Polestar 3 paljastaa kylkensä – 600 km toimintamatkan SUV esitellään lokakuussa

Polestar 3 SUV 2023 katumaasturi crossover WLTP toimintamatka neliveto

Polestar 3 esittäytyy naamiottoman kylkikuvan ja uuden videon voimin. Lisäksi mallista kerrottiin ensimmäisen malliversion yksityiskohtia.

Polestar 3 on ruotsalaisen sähköautomerkki Polestarin ensimmäinen katumaasturimalli tai "SUV". Samalla se on merkin seuraava malli rajoitetun erän lataushybridin Polestar 1:n ja täyssähköauto Polestar 2:n jälkeen. Auton crossover-tyyli on tarkoitettu voittamaan asiakkaita kasvavassa segmentissä erityisesti Yhdysvalloissa.

Esittelyvaiheessa Polestar 3:ssa on tavoitteena yli 600 kilometrin WLTP-toimintamatka. Akkukoon lisäksi toimintamatkaan vaikuttaa kaksimoottorinen sähkövoimalinja, joka viitannee tässä yhteydessä nelivetoon. Autossa on myös Luminarin LIDAR-anturiteknologiaa ja muunmuassa kuvankäsittelyprosessoinnista vastaa NVIDIA.

Polestar 3

Varsinaisesti Polestar 3 esitellään lokakuussa ja tuolloin aukeavat myös auton tilauskirjat. Tuotannon odotetaan käynnistyvän 2023 ja tuotantopaikat ovat Yhdysvallat sekä Kiina.

– Polestar 3 on sähköisen ajan SUV. Tämä suuri ja ylellinen, vahvan ja yksilöllisen luonteen omaava sähköauto kehittää muotoiluidentiteettiämme, kiteyttää Polestarin toimitusjohtaja Thomas Ingenlath.

– Tällä autolla tuomme urheilullisuuden takaisin SUV-malleihin ja pysymme uskollisina suorituskykyä korostaville juurillemme, hän jatkaa.

Polestar 3 esiintyy paljastusvideon jälkimmäisessä vaiheessa

https://youtu.be/bhJy1KeiYpY

Eikö videoupotus näy oikein? Voit muuttaa evästeasetuksiasi antamalla hyväksynnän Markkinointi-evästeille "Muuta hyväksyntääsi" -linkistä.

Ingenlathin mukaan Polestar 3 on todellinen merkkipaalu merkin historiassa ja sen tavoitteena on ohjata merkki seuraavaan vaiheeseen, kasvua tehostaen. Kolmosen jälkeen Polestar aikoo esitellä vuosittain uuden automallin lähivuosina, eli ainakin Polestar 4:n ja Polestar 5:n. 2023 loppuun mennessä Polestarin tavoitteena on toimia ainakin 30 eri markkina-alueella. Myyntimäärissä tavoite merkitsee kymmenkertaistusta vuodesta 2021 vuoteen 2025.

Lähde ja kuva: Polestar

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Lisää aiheesta

Luetuimmat