6.2.2020

Suomalaisten suosikki-Škoda hybridisoituu: luonnoskuvissa Octavia RS iV

Škoda Octavia RS iV

Škoda Octavia RS on löytänyt suomalaisten sydämet vuosi vuoden jälkeen. Nyt valmistaja vihjaa tulevasta hybridisportista luonnoskuvilla.

Škoda on esitellyt luonnoskuvissa vihjeitä siitä, miltä uuden Octavian hybridisporttiversio voisi näyttää. Octavia RS iV esitellään virallisesti Geneven autonäyttelyssä maaliskuun alussa.

Suomessa Octavia RS on nauttinut Saksan, Britannian ja Sveitsin tavoin korkeaa myyntiosuutta Octavia-mallistosta. Uuden sukupolven Octaviasta tehty RS ei riko kaavaa ainakaan korimallien suhteen, sillä liftbackin lisäksi myös Combi-farmarimalli saa RS-version.

Kyseessä on ensimmäinen kerta kun RS ja sähköistetty iV kohtaavat. Lataushybridin kokonaistehoksi Škoda ilmoittaa 245 hevosvoimaa, joten Škoda Octavia RS iV on hiukan tehokkaampi kuin hiljattain esitelty Superb iV. Tehoa on saman verran kuin väistyvän Octavia RS:n ärhäkimmässä versiossa. Hybridin ansiosta kulutuslukemien ja hiilidioksidipäästöjen pitäisi olla RS-mallille loistavalla tolalla.

Škoda Octavia RS iV

Luonnoskuvissa näkyvät samalla puskureiden ja spoilereiden kaltaiset yksityiskohdat, joilla Octavia RS iV erottuu malliston perusversioista.

Lähde ja kuvat: Škoda

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat