13.11.2020

Söpöysvaroitus: nämä karvaiset kuskit vievät sydämesi! Nissan ja kissakahvilaketju yhteistyöhön Japanissa

Nissan DayZ kissat kissakahvila

Kissakahvilaketju Mocha ja Nissan ovat heittäytyneet yhteistyöhön, sillä kissatkin tarvitsevat kulkupelejä. Njaussan kuitenkin huomauttaa, että kissat eivät suostu ajamaan, ellei niitä huvita.

Nissan Dayz on eräs Japanin suosituimmista kei-pikkuautoista. Kaupunkielämän kapeille kujille suunniteltu Dayz on tullut meillä tutuksi lähinnä osana Mitsubishin kei-autoihin liittynyttä päästöhuijausta, joka ajoi Mitsubishin lopulta Nissanin syliin muutama vuosi sitten. Autona Dayz on alle 14 000 euroa maksava peruskulkine, jonka turvavarustelu on sangen kattava jo perusversioista alkaen.

Nissan DayZ kissat kissakahvila

Nyt Nissan on kuitenkin heittäytynyt leikkisälle tuulelle ja tarjoaa mahdollisuuden tutustua Dayz-autoihin ympäri Japania olevissa Mocha-ketjun kissakahviloissa. Japanilaiset jos jotkut osaavat kissaihastelun. Kissakokoon skaalattu pahviauto luo ihastuttavia tilanteita ja antaa Nissanille mahdollisuuden esitellä Dayz-autoa ja sen varusteita kissojen avulla. Kauko-ohjattu kissa-auto ja ProPilot-ajoavustin tai hätäpuhelujärjestelmä? Onnistuu. Kissa esittelemässä näppärää kääntösädettä ahtaisiin paikkoihin? Hoituu.

Lisäpisteitä myös Nyassan-sanaleikistä, joka suomentuisi varmaankin muotoon Njaussan. Lisäksi kissanpäiviä juhlistetaan jakamalla sosiaalisessa mediassa hengityssuojaimen säilytyspussukoita ja tarrapaketteja.

https://www.youtube.com/watch?v=S_qfv4XT9z0

Mocha-kissakahviloissa voi nyt siis tutustua Dayz-autoon kissojen avulla, mutta Nissan huomauttaa, että kissa ei välttämättä ole halukas ajelulle. Tämähän ei tosin tule todelliselle kissanystävälle yllätyksenä.

Nissan DayZ kissat kissakahvila

Nissan ei ole ensimmäistä kertaa karvakavereiden asialla, sillä jo muutama vuosi sitten japanilaisyhtiö huolehti kylmällä kelillä konetiloihin mönkivistä kissoista Neko Ban Ban eli Cat Knock Knock -kampanjalla, jota on sittemmin jatkettu erilaisin tarroin. Kampanjassa Nissan toivoi, että autoilijat kopauttaisivat konepeltiin lähtiessään kylminä aamuina, että naapuruston kissat tietäisivät häipyä ennen moottorin käynnistystä ja ajoon lähtemistä.

Parhaiten Nyassan Dayz -kampanjaan päässee sisälle tällä videopätkien tekemisestä kertovalla videolla.

https://www.youtube.com/watch?v=3ha9OVB61qM

Lähde ja kuvat: Nissan

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat