25.4.2021

Triumph Street Scrambler Sandstorm Limited Edition – Steve McQueen Editionin pikkuveli

Triumph Street Scrambler Sandstorm

Triumph esitteli vain viikko sitten 1200-kuutioisesta Scramblerista Steve McQueen -erikoismallin. Nyt pienempi Street Scrambler noudattaa samaa kaavaa, kun Triumph esittelee Sandstorm Limited Edition -version siitä.

Sandstorm Limited Edition esiteltiin samalla kun Triumph julkisti Street Scramblerin Euro 5 -päivitetyn mallin. Moottori on säilyttänyt 65 hevosvoimaansa ja 80 newtonmetriään kuten edeltävä mallikin, ja malli on kuristettavissa myös A2-kortilliselle sopivaksi.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Lisää tyyliä

Triumph Street Scrambler Sandstorm

Street Scrambler on moottoripäivityksen yhteydessä saanut viimeistelyynsä lisää tyylikkäitä yksityiskohtia: uudet sivupaneelit alumiinisilla numerolevyillä, paremmin adventure-käyttöön sopivan satulamateriaalin, harjatusta alumiinista valmistetut ajovalon kiinnikkeet ja tyylikkäämmän ruiskurungon viimeistelyn unohtamatta uusittuja väriteemoja.

Scrambler-tyyppisestä ulkonäöstä huolimatta joustomatka sekä edessä että takana on katupyörämäiset 120 millimetriä, ja sen seurauksena istuinkorkeus on vain 790 milliä. Ajotiloja on kolme (Road, Rain, Off-Road), lisäksi sekä ABS-jarrut että luistonesto ovat kytkettävissä pois päältä.

Sandstorm -malleja vain 775 kappaletta

Sandstorm Edition -mallia valmistetaan maailmanlaajuisesti vain 775 kappaleen erä. Aitoa Scrambler-henkeä huokuva erikoismalli on saanut erikoisvärityksen, rouheamman ulkonäön ja tyylikkäämpiä yksityiskohtia. Ulkoisesti selvimpiä tunnusmerkkejä ovat alumiininen tukeva pohjapanssari, ajovaloa suojaava ”grilli” sekä mustat kumiset tankinsuojat polvien kohdilla.

Vuonna 2017 esitellyn Street Scramblerin voimanlähde on 900-kuutioinen rivikakkosmoottori. Aluksi se oli teholtaan 55 hevosvoimaa, mutta pari vuotta sitten tehdyn päivityksen yhteydessä moottoritehoa kasvatettiin 10 hevosvoimalla. Muutosten jälkeenkin Street Scrambler kilpailee ennemmin helpolla ajettavuudella ja vääntävällä moottorilla kuin suurella huipputeholla.

Öljynvaihtoväli on moottoripyörämaailman pisimpiä, 16 000 kilometriä.  Street Scramblerin hinta yksivärisenä on 15 300 euroa, kaksivärisenä 15 700 ja Sandstorm Editionin hintalapussa lukee vain hieman korkeampi 15 800 euron lukema. Jos haluaa omasta pyörästään yksilöllisemmän, niin tarjolla on 120 erilaista Triumph-tehdaslisävarustetta, jotka on räätälöity nimenomaan Street Scrambleriin.

Moottori: kaksisylinterinen rivimoottori, 900cc

Triumph Street Scrambler Sandstorm

Teho: 48 kW (65 hv) / 7 500 r/min

Vääntö: 80 Nm / 3 200 r/min

Voimansiirto: 6 vaihdetta, ketjuveto

 

Akseliväli: 1445 mm

Istuinkorkeus: 790 mm

Tankin tilavuus: 12 litraa

Paino tankattuna: 223 kg

 

Hinta: 15 800 €

Teksti: Janne Huhtala Kuvat: Triumph

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Lisää aiheesta

Luetuimmat