7.2.2016

Tyhjää kalenterissa huhtikuussa? Motoristin tärkein päivä on 29.4.

Mp16

Moottoripyöräkauppiaat tiivistävät yhteistyötä. Luvassa on yhteinen koeajopäivä Helsingissä. Vastaavaa ei ole ennen kokeiltu.

Messukeskuksen pysäköintialueella järjestetään useamman merkin yhteinen koeajopäivä 29.4.2016. Koeajossa ovat ainakin BMW:n, Hondan, Peugeotin, Harley-Davidsonin, Yamahan, KTM:n, Kawasakin ja Suzukin moottoripyörät.

– Tällaista näin suurta kaikkien moottoripyörämerkin yhteistä koeajopäivää ei ole ennen järjestetty Helsingissä, kertoo Moottoripyöräjaoston puheenjohtaja Patrick Manner Brandt Oy:ltä.

Mp16

– Hyvin onnistuneet koeajot messuilla innostavat meitä jatkamaan tempauksia, joilla lisätään moottoripyöräilyä.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Messut ohi, jatkoa seuraa

Messukeskus järjesti MP-messut Teknisen Kaupan ja Palveluiden Yhdistyksen toimeksiannosta pe-la 5. – 7.2.2016. Tapahtumaan osallistui 186 yritystä ja käytössä oli kaikki Messukeskuksen viisi alakerran hallia. Ensi vuonna MP 17 -messut järjestetään 3. – 5.2.2017. Paikka on sama.

Tänään päättynyt MP 16 -tapahtuma täytti Messukeskuksen kertoman mukaan sekä kävijöiden että näytteilleasettajien odotukset. Messuilla vieraili lähes 60 600 kävijää, joista peräti 91 % oli tyytyväisiä tarjontaan. Moottoripyöräkauppiaat tekivät kauppaa merkittävän määrän ja varsinkin messujen sisäkoeajorata sai paljon kiitosta.

HD Softail Slim S

TNS Gallupin tekemän kävijäkyselyn mukaan MP-messujen kävijöistä 41 % tuli pääkaupunkiseudulta. Koeajorata kiinnosti 40 % kävijöistä ja heistä 93 % oli tyytyväisiä siihen. Kävijämäärä kasvoi viime vuodesta lähes 10 %. Kävijöistä 92 % kertoi tulevansa messuille varmasti tai todennäköisesti myös ensi vuonna.

Lähde Messukeskus, kuvat Antti Hentinen

Luetuimmat