12.9.2020

Uusi risteilyidea – Maarianhaminan ja Tallinnan joulutorit yhdellä iskulla

Viking Line Gabriella 2020 MJ
Viking Gabriella on tällä hetkellä ainoa Viking Linen alus Helsingin ja Tukholman välillä.

Viking Linen M/S Gabriellan erikoisristeilyt joulun alla mahdollistavat käydä yhdellä reissulla tutustumassa niin Maarianhaminan kuin Tallinnankin joulutoreihin ja shoppailutarjontaan.

Jouluisen punaisen aluksen erikoisristeilyt mahdollistavat sen, että matkailija voi yhdellä kertaa tutustua niin Maarianhaminan kuin Tallinnankin jouluvalmisteluihin. M/S Gabriella tekee 27.‒29.11. ja 4.‒6.12. Helsingistä kaksi erikoisristeilyä. Ahvenanmaalla järjestetään molempina viikonloppuina joulumarkkinat. Jos matkailija ottaa oman auton matkalle, ehtii maissaolon ajan retkeillä saarella ominkin päin.

Tarjolla Ahvenanmaalla ovat Jan Karlsgården -ulkoilmamuseon pikkujoulumarkkinat (28.11.) tai Maarianhaminan joulumarkkinat (5.12.). Yksi vaihtoehto on opastettu retki, joka vie Ahvenanmaan tärkeimmille nähtävyyksille.

Paluumatkalla Helsinkiin alus ankkuroidutaan Tallinnassa. Hansakaupungissa matkailijalla on aamupäivän verran aikaa kierrellä kaupungilla ja käydä esimerkiksi vanhankaupungin ytimessä tuliais- ja lahjaostoksilla. Raatihuoneen torin joulutorin on kehuttu olevan yksi Euroopan kauneimpia lajissaan.

Teksti ja kuvat: Marko Jokela 

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat