Moottori käyttötesti käytetyllä Nissan Leaf sähköauto

Ajoneuvot Käytetyt autot Käyttötesti käytetyllä Nissan Leaf Sähköautot 26.4.2023

Moottorin käytetty Nissan Leaf -sähköauto myynnissä – huuda vaikka itsellesi!

Haluatko itsellesi edullisen sähköauton? Nyt voit koittaa hankkia itsesi sellaisen, Moottorin käytetty Nissan Leaf on nimittäin huutokaupattavana!

Moottorin käyttötesti käytetyllä Nissan Leaf -täyssähköautolla on tullut maaliinsa jokin aika sitten. Varsinaisen käyttötestin jälkeen auto palveli vielä jonkin aikaa yhtiössä, kun myös toimitusten ulkopuolisten henkilöiden annettiin tutustua sähköautoilun maailmaan Leafin kanssa.

Nyt on kuitenkin aika luopua tästä paljon tunteita herättäneestä kulkineesta. Auto on listattu myytäväksi Huutokaupat.comiin. Autolla ei ole hintavarausta, lähtöhinnaksi asetettiin nolla euroa ja minimikorotus on 50 e. Huutokauppa päättyy 3.5.2023 klo 20.15, tai 3 minuuttia viimeisimmän tarjouksen jälkeen. Auton hakemisesta sovitaan erikseen sen ostajan kanssa.

Huutokauppailmoitukseen pääset tästä linkistä.

Nissan Leaf myynti-ilmoitus

Vuoden käyttökokemuksien perusteella Moottori suosittelee autoa etenkin siihen mihin se on alun perin suunniteltu: kaupunkikäyttöön. Mutta jos ajomatkat pysyvät lyhyinä, voi pieniakkuinen Leaf toimia myös esimerkiksi kakkosautona maaseudullakin.

Kaikki käytetystä Nissan Leafista kirjoitetut jutut löydät tästä linkistä.

Jaa artikkeli

Valmistajalta: Nissan

Kaikki koeajot

Uusimmat