Pariisin autonäyttely perutaan

Ajoneuvot Uutinen 31.3.2020

Pariisin autonäyttely perutaan – ainakin mielenkiintoisilta osin

Pariisin autonäyttelyn järjestäjät ovat päättäneetkin yllättää koronaviruksen, sillä näyttelyä ei järjestetä totutussa muodossaan. Luvassa on kuitenkin uusien mahdollisuuksien tutkimista liikkuvuusteeman ympärillä.

Pariisin autonäyttely on tutussa muodossaan peruttu. Syys- ja lokakuun taitteeseen sijoittuvan tapahtuman järjestäjät päättivät iskeä koronaviruksen aiheuttamaan tilanteeseen ensin.

Tapahtumaa ei kuitenkaan peruta täysin, vaan peruutus koskee Porte de Versaillesin messukeskuksessa tapahtuvaa varsinaista autonäyttelyä. Siis sitä osaa, jonka useimmat mieltävät Pariisin autonäyttelyksi.

Järjestäjät haluavat hyödyntää koronaviruksen aiheuttaman tilanteen ja kehittää eteenpäin autonäyttelyn kehystapahtumaa Paris Motion Festivalia. Niihin kuuluvat innovaatiota ja kestävää kehitystä ajava Movin’ On -huippukokous, Smartcity-näyttely sekä joukko Pariisin ulkopuolella järjestettäviä tapahtumia.

– Tutkimme kaikkia vaihtoehtoisia ratkaisuja. Tapahtuman perusteellinen uudelleentutkinta, johon liittyy innovatiivista liikkuvuutta ja vahvaa B2B-osaamista juhlistava komponentti, voisivat tarjota mahdollisuuden, järjestäjät totesivat lausunnossaan.

Järjestäjien lausunnossa ei kerrota, aikooko Pariisi palata perinteisen autonäyttelykonseptin pariin seuraavalla järjestyskerralla 2022. Pariisin autonäyttelyn kanssa vuorosyksyin järjestettävä Frankfurtin autonäyttely siirtyy vuonna 2021 Müncheniin ja samalla näyttelyn konseptia uudistetaan. Uutta ilmettä tavoiteltiin myös Detroitin autonäyttelylle, joka kuitenkin peruuntui uudelta järjestämisajankohdaltaan tältä kesältä, ja siirtyi koronavirussyistä vuoteen 2021.

Näihin päiviin suunniteltu New Yorkin autonäyttely pyritään järjestämään elokuussa terveystilanteen takia ja myös alkuvuoden Pekingin autonäyttely on siirtynyt toistaiseksi tuntemattomaan ajankohtaan. Geneven autonäyttely peruttiin tältä vuodelta kokonaan koronaviruksen takia.

Lähde: Platforme Automobile Kuva: Moottorin arkisto

Jaa artikkeli

Keskustelu

Kaikki koeajot

Uusimmat