New Yorkin autonäyttely on peruttu

Ajoneuvot Autonäyttely 26.5.2020

Vahvistus: New Yorkin autonäyttely on peruttu tältä vuodelta

Optimistisesti aluksi elokuulle siirretty New Yorkin autonäyttely on peruttu kokonaan kuluvalta vuodelta. Perinteikäs autonäyttely nähdään jälleen omalla paikallaan ensi vuoden huhtikuussa.

New Yorkin autonäyttelyn varsinainen ajankohta on huhtikuussa, mutta koronaviruspandemian takia perinteikäs autonäyttely lykkäsi ajankohtansa huhtikuulta elokuulle. Vaikka New Yorkin alueen virustilanne on rauhoittumassa, on autonäyttelyn kotipaikkana tunnettu Javits Convention Center -messukeskus edelleen koronavirussairaalana sitlä varalta, että tilanne jälleen pahenee.

Järjestäjien mukaan messuosastojen rakentaminen ja suunnittelu vaatii valtavaa panostusta etukäteen, joten ”emme olisi huolehtivaisia” jos 2020 näyttelyn järjestelyjä jatkettaisiin epävarmassa tilanteessa. NYIAS nähdään seuraavan kerran omalla pakallaan autonäyttelyiden vuosikierrossa, eli 2.–11. huhtikuuta 2021.

New Yorkin näyttelyn jääminen pois merkinnee, että viimeistään nyt monet autonäyttelyyn suunnitelluista uutuusmalleista esitellään virtuaalisesti. Esimerkiksi Toyota esitteli Yaris Cross -kujamaasturinsa täysin etänä Geneven autonäyttelyn jäätyä pois maaliskuun alkupäiviltä.

Muiden näyttelyiden peruuntuessa (tai etsiessä itseään välivuonna) on seuraavana vuorossa syyskuulle alkuvuodelta siirretty Pekingin autonäyttely.

Lähde: Automotive News Kuva: NYIAS

Jaa artikkeli

Kaikki koeajot

Uusimmat