Ajoneuvot | Uutinen | 13.5.2018

Viikon videot: ikonit Hong Kongissa ja Nürburgringillä

Hong Kong saa vihdoin Nissan GT-R:n tyylillä ja Porsche muisteli menneitä Nürburgringillä.

Jaa artikkeli

Viikon videoissa ihastellaan Porschen panostusta Nürburgringin 24 tunnin kilpailuun sekä Nissanin suhteettoman makeaa kunnianosoitusta Hong Kongissa myyntiin saapuneelle GT-R:lle.

Nissan on tuonut vuosimallin 2018 GT-R:n myyntiin Hong Kongissa ja tilaisuuden kunniaksi japanilaisvalmistaja muisteli myös Skyline GT-R R32:n, R33:n ja R34:n historiaa. Rannekorulla on tosin haettu hiukan oudosti jatkuvuutta mainoksen tarinaan, mutta viis siitä. Juuri näin legendaa pitäisi pitää yllä.

 

Porsche esitteli Nürburgringin kestävyyskilpailun kunniaksi myös 911 GT3 R:n, joka on asiakaskilpuriversio 911 GT3 RS:stä. Auto pohjautuu melko voimakkaasti katumalliin, mutta maitokauppojen vaihtuminen kilpa-ajamiseen tarkoittaa eri asteisia muutoksia jo auton ergonomiasta alkaen. Joka tapauksessa erittäin makea uutuus.

 

Nürburgringin 24 tunnin kilpailu oli jälleen tilaisuus Porschelle esitellä eläkepäivien auringossa paistattelevaa 919 Hybrid Evoa. Kun vielä Nordschleifen rataennätyskin on Porschen 956 C:n hallussa, oli luontevaa esitellä menestyskilpureita yhdessä muistokruisailun merkeissä. Valitettavasti fanien odottama rataennätyksen rikkominen jäi tällä kertaa tekemättä, mutta katsotaan mitä 919 Hybrid Evo keksii vielä jäähyväiskiertueensa kunniaksi.

 

Ruutua koko viikonlopun tuijotti: Aake Kinnunen

Lue myös:

Jaa artikkeli

Keskustelu