Hyvää museopäivää Porsche museo virtuaalikierros

Matkailu Ulkomaanmatkailu Uutinen 17.5.2020

Hyvää museopäivää! Lähde kotisohvalta Porschen museoon virtuaalikierrokselle

Vaikka kansainvälinen museopäivä on virallisesti huomenna, iskee Porsche jo tänään. Instagramin livekierrokset esittelevät Stuttgartin museon parhaita paloja kotisohvalle.

2009 avattu Porschen moderni museo on näyttelykohteiden lisäksi mielenkiintoinen kokonaisuus myös arkkitehtonisesti. 18.5.2020 järjestettävän kansainvälisen museopäivän kunniaksi Porsche järjestää joukon virtuaalikierroksia museonsa tarjontaan jo tänään.

Kello 19.30 Suomen aikaa käynnistyy museon Instagram-tilillä @porsche.museum -livekierros saksankielisellä opastuksella. Englanninkielinen livekierros hujahtaa keskiyön toiselle puolelle, sillä sen starttiaika on meidän aikavyöhykkeellämme kello 01 yöllä. Hiukan erikoiset ajat on Porschen mukaan valittu tietoisesti, jotta museo olisi tarjolla tasapuolisemmin kaikille. Ainakin virtuaalikierros sujunee omassa rauhassa.

Tehdas on myös nauhoittanut joukon virtuaalikierroksia valmiiksi NewsTV-palveluunsa muilla kielillä. Jos haluat tutustua Porscheihin ranskaksi, italiaksi, espanjaksi, portugaliksi, kroatiaksi, romaniaksi, kiinaksi tai turkiksi, niin virtuaalikierros käyntiin kielikylvyn nimissä. Epäselvää on, tulevatko saksan- ja englanninkieliset kierrokset myöhemmin NewsTV-palveluun, mutta toivoa sopii.

Jos Porschen museo kiinnostaa muutenkin tai aikataulut menevät ristiin, voi kohteeseen tutustua myös jutussamme parin vuoden takaa.

Lähde: Porsche Kuva: Aake Kinnunen

Jaa artikkeli