1.9.2017

Autoliitto juhlistaa – lauantaina 21. Auton Päivä!

Auton Päivä

Päivän tarkoituksena on esitellä Autoliiton paikallisosastojen toimintaa sekä kertoa autoilun merkityksestä Suomessa.

Autoliitto kutsuu kaikki autoista ja autoilusta kiinnostuneet juhliin. Kyseessä ei ole vain yksi tapahtuma, sillä Auton päivää juhlitaan lauantaina eri puolilla maata.

Auton Päivä -tapahtumia on järjestetty jo vuodesta 1997 lähtien. Yleisten edunvalvonnallisten asioiden lisäksi Autoliiton paikallisosastot esittelevät omaa toimintaansa kymmenillä paikkakunnilla. Tapahtumien teemoihin kuuluu aiempien vuosien tapaan myös liikenneturvallisuus.

Juhlahumun lisäksi luvassa on Autoliiton kertoman mukaan myös edunvalvonta-asiaa, sillä autoilun ja liikenteen tulevaisuudesta riittää runsaasti keskustelua.

Suomi on suuri, harvaan astuttu maa, jossa jo maantieteellisistä syistä henkilöauto on merkittävin liikennemuoto. Tämä asia ei lähitulevaisuudessa muutu, minkä takia Autoliitto korostaa, että päättäjien tulee varmistaa, että henkilöautoilua ei hankaloiteta tai siitä tehdä enää yhtään kalliimpaa.

Auton Päivään osallistuvat paikkakunnat ja paikallistapahtumien kellonajat löytyvät osoitteesta www.autoliitto.fi/autonpaiva

Lähde ja kuvitus: Autoliitto

Lue myös:

Autoliitto: Suomi epäonnistui edunvalvonnassaan

Autoliitto: päästövähennysraportissa ei juuri uutta – kustannukset nousevat

Ministeri Berner: tavoitteet ovat erittäin kunnianhimoiset – liikenneverkon rahoitusta arvioivan työryhmän väliraportti julki

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Kommentoi artikkelia

Luetuimmat