16.12.2020

Helsingin Caravan 2021 -messut siirretään – uusi yritys 2022

Messukeskus on päättänyt siirtää Helsingin Caravan 2021 -messut vuoteen 2022 vallitsevan tilanteen johdosta yhdessä Matkailuajoneuvotuojat ry:n jäsenten ja muiden tapahtuman kehitysryhmään kuuluvien kanssa.

Helsingin Caravan 2021 -messut on päätetty siirtää vuodella eteenpäin. Syyt ovat tässä kohden lähes ilmeiset, mutta vallitseva tilanne, tarttumisriski ja siihen liittyvät kokoontumisrajoitukset kuuluvat listalle. Tammikuussa 2022 Messukeskuksessa järjestetään Helsingin Caravan 2022 -messut.

Moottori raportoi kattavasti viime tammikuussa järjestetyiltä Caravan 2020 -messuilta, joiden tarjontaan voi vielä helposti palata verkon arkistoissa. Lisäksi tänä syksynä on uutisoitu muun muassa Sunlightin mallivuoden 2021 matkailuautouutuudet, joten matkailuajoneuvoista kiinnostuneen kannattaa seurata jatkossakin Moottorin verkkosivuja.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Helsingin Caravan 2021 -messut vuonna 2022

Messukeskus on Caravan-messujen kehitysryhmässä päättänyt yhdessä Matkailuajoneuvotuojat ry:n jäsenten ja muiden tapahtuman kehitysryhmään kuuluvien kanssa siirtää Helsingin Caravan 2021 -messut vuoteen 2022. Siirtopäätökseen vaikutti vallitseva tilanne ja poikkeuksellisen vuoden kokoontumisrajoitukset. Helsingin Caravan 2022 -messut järjestetään 21. – 23.1.2022 Messukeskuksessa.

Tahtotila entistä laajempien Caravan-messujen järjestämiselle oli suuri ja tapahtuman siirtyminen harmittaa paljon sekä messujärjestäjää että matkailuajoneuvojen maahantuojia ja edustajia. Tässä tilanteessa ei kuitenkaan nähdä muuta mahdollisuutta kuin siirtää tapahtuma. Matkailuajoneuvotuojat ry:n uusi toiminnanjohtaja Mika Jokinen pitää päätöstä oikeana.

– Kiinnostus matkailuajoneuvoihin on ollut kasvussa kotimaan matkailun kasvun myötä ja ajoneuvomatkailu on saanut paljon uusia harrastajia. Kiinnostusta on entistä enemmän. Toisaalta matkailuauton tai -vaunun omistajista monet haluaisivat jo tutustua uutuuksiin ja nähdä toisia harrastajia. Olisi ollut upeaa esitellä verkostomme edustamia matkailuajoneuvojen uusia mallistoja, mutta nyt ei ole oikea aika sille. Toivottavasti matkailuajoneuvoista kiinnostuneet löytävät tiensä alan liikkeisiin nyt poikkeuksellisena vuonna, toivoo Jokinen.

Tapahtuma on kasvamassa ja koko ala on ollut vahvasti mukana järjestämässä messuja. Toivottavasti tämä tulee näkymään myös hieman yli vuoden päässä odottavien messujen osalta.

– Ensi tammikuussa meillä olisi ollut entistä enemmän tilaa, kaikki matkailuajoneuvot vahvasti mukana ja messujen tarjonta ohjelmallisestikin huikea. Paljon uudistuksia oli tehty tapahtumaan. Olemme erittäin kiitollisia alan sitoutumisesta tapahtumaan ja kaikesta työstä, mitä on yhdessä tehty. Nyt kuitenkin oli aika tehdä vastuullinen päätös ja siirtää tapahtuma, kertoo tapahtumasta vastaava Juha Kuusla Messukeskuksesta.

Messukeskus järjestää Helsingin Caravan-messut vuosittain tammikuussa yhteistyössä Matkailuajoneuvotuojat ry:n kanssa. Vuonna 2021 messut piti järjestää 22. – 24.1.2021, mutta tämä tapahtuma siirtyy seuraavaan vuoteen ja järjestetään 21. – 23.1.2022 tutussa paikassa.

Kuvituskuva: Antti Hentinen/Moottorin Arkisto Lähde: Messukeskus

Luetuimmat