2.8.2020

Hyundai i10 N Line – sporttifiilis alkaen 17 990 euroa

Hyundai i10 N Line

Hyundai i10 N Line tarkoittaa sporttisempaa varustelua, mutta esittelee myös uuden malliston tehokkaimman moottorin. N Line lähtee hinnasta 17 990 euroa.

Hyundai i10 N Line tarkoittaa sporttisempaa varustelua esitellen samalla malliston tehokkaimman uuden moottorin. Nämä N Line -mallit ovat saaneet ulkonäön inspiraationsa Hyundain korkean suorituskyvyn N-malleista, mutta ne on toteutettu ilman tuota korkeaa suorituskykyä. Autoja odotellaan jo pian Suomeen ja hinnat ovat selvillä.

Hyundai i10 N Line

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Hyundai i10 N Line sporttifiilistä

Mielenkiintoisinta tässä lienee kolmesylinterinen 100-hevosvoimainen turboahdettu 1,0 TGDi-moottori, joka on tarjolla i10-mallistossa nyt ensimmäistä kertaa. Moottorin huippuvääntö on 172 newtonmetriä ja noista lisävoimavaroista on varmasti hyötyä. Yhdistetty polttoaineenkulutus on 5,4 l / 100 km ja CO2-päästöt 123 g/km WLTP-mittaustavan mukaan.

Uutuus on varustettu aina viisivaihteisella käsivaihteistolla. Se on rekisteröity viidelle henkilölle, joskin jo i10-mallin Moottorin ulkomaan koeajo kehotti harkitsemaan kahteen kertaan tämän kokoluokan autoa tuohon tarpeeseen. Tavaratilaa on 252 litraa perusmuodossa ja 1 050 litraa takaistuimet alas taitettuna.

Mallin erottautumistekijöinä toimii etusäleikkö punaisine yksityiskohtineen sekä uudet puskurit, jolla halutaan viedä mielleyhtymiä Hyundai i30 N -mallin tykö. Muusta mallistosta poikkeavat 16-tuumaiset kevytmetallivanteet ja viistosti muotoillut led-päiväajovalot auttavat erottamaan N Linen. Hyundai i10 N Linessa C-pilarin i10-logokin on punainen.

Hyundai i10 N Line

Uutuuden sisätilojen puolella kojelaudan mustaan verhoiluun on yhdistetty ilmansuuttimien punaiset kehykset ja vaihteenvalitsimen punaiset yksityiskohdat. N Linen ohjauspyörä on nahkaverhoiltu, lämmitettävä ja varustettu N-logolla. Istuimet ovat urheilulliset luvaten hyvää tukea ja kaikki polkimet ovat metallisia.

Hyundai i10 N Linen muuhun varusteluun kuuluvat 8-tuumainen kosketusnäyttö, Apple CarPlay ja Android Auto -valmius, matkapuhelimen langaton lataus, Bluetooth, kauko-ohjattava keskuslukitus, peruutuskamera ja automaattinen ilmastointi. Uutuus huolehtii myös turvallisuudesta: FCA-hätäjarrutusjärjestelmä autojen ja jalankulkijoiden tunnistuksella, kaistallapitoavustin, kuljettajan vireystilanvalvontajärjestelmä, kaukovaloautomatiikka sekä eCall-hätäpuhelujärjestelmä kuuluu varusteluun. Lisäksi on vielä kuusi turvatyynyä, kaksi Isofix-kiinnityspistettä takaistuimella sekä manuaalinen lapsilukko ovissa.

Täysin uuden Hyundai i10 N Linen hinta alkaa 17 990 eurosta. Ensimmäisiä autoja odotetaan Suomeen syyskuussa 2020.

Lähde ja kuvat: Hyundai 

Kommentoi artikkelia

Luetuimmat