26.7.2022

LMC Tourer -matkailuautomallisto täydentyy – peräti 8 eri pohjaratkaisua

LMC Tourer -mallisto sopii kaikenlaisille matkaajille, pariskunnista perheisiin.

Viime keväänä esitelty LMC Tourer -matkailuautomallisto on saatavilla kaikkiaan kahdeksana eri pohjaratkaisuna. LMC:n ajatuksena on ollut Tourer-mallistoa suunnitellessaan, että matkailuauton asunto-osasta tehdään mahdollisimman kevyt, jolloin auton kantavuus saadaan suuremmaksi.

Mallistossa on nyt uudet parivuoteelliset 630- ja 720-pohjaratkaisut, jotka täydentävät aiemmin esiteltyjä erillisvuoteellisia Tourer-malleja.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Vuodepaikat jopa kuudelle

LMC:n uudistunut Tourer-mallisto sopii niin pariskunnille kuin perheellekin, sillä eri pohjaratkaisuista löytyy mahdollisuuksia lisävuoteille. Mallit, joissa on sähkökäyttöinen lisävuode, tunnistaa H-kirjaimesta mallimerkinnässä. Esimerkiksi H 730 G -pohjaratkaisussa on erillisvuoteet ajoneuvon takana ja ruhtinaallisen iso, kattoon ja yläkaapistoihin saumattomasti yhdistyvä nostovuode auton etuosassa.

Tourer-malliston istuinryhmän vuoteentekomahdollisuuteen yhdistettynä pohjaratkaisussa on vuoteet jopa 6 matkustajalle.

Kaikissa LMC Tourer-malleissa on suomalaisten käyttöön hyvin soveltuen iso 132 litran kompressorijääkaappi, lisäksi lisävarusteena saatavaan Truman talvipakettiin sisältyen LMC:lle tyypillinen nestekiertoinen lattialämmitys ilmakeskuslämmityksen yhteydessä.

Lähde: LMC

Luetuimmat