16.9.2017

Muksut maastorattaisiin ja menoksi: Land Rover ja iCandy yhteistyöhön

iCandy for Land Rover Peach All-Terrain Special Edition

Perinteikkään maastoautovalmistajan tyyliin sopivat rattaat saapuvat keväällä huokeaan 1 700 euron hintaan.

Frankfurtin autonäyttelyn todennäköisesti lapsekkain uutuus olivat iCandy for Land Rover Peach All-Terrain Special Edition -lastenrattaat. Toisin kuin useimmat muut Frankfurtin uutuuksista, yhteistyörattaat esitellään uudelleen vielä Kind und Jugend -lastentarvikemessuilla Kölnissä.

Perinteikkäät brittivalmistajat Land Rover ja iCandy löysivät toisensa perusteella, että yhtiöt jakavat pitkälti samat arvot, kuten tyyli, käytännöllisyys ja laadukkuus. Myöskään teknistä innovointia ja suunnittelua ei sovi unohtaa, ainakaan kun valmistajat kehuvat toisiaan kilpaa.

– Rattaiden jokaista puolta on harkittu läpikotaisin, yksityiskohdat ovat ällistyttäviä ja pehmeä maastokulku on vertaansa vailla markkinoilla. On kunnia olla ensimmäinen lastenhoitomerkki, joka julkistaa lastenrattaat Frankfurtin kansainvälisessä autonäyttelyssä ja uskomme, että vanhemmat rakastavat tämän jännittävän yhteistyön seikkailullista potentiaalia, sanaili iCandyn pääjohtaja Bradley Appel.

– Olemme innoissamme tehdessämme yhteistyötä näin upean brittibrändin kanssa. Säväyttävät iCandy for Land Rover Special Edition -rattaat ovat täydellinen yhdistelmä muotoilua ja toiminnallisuutta, ja ne ovat ainutlaatuinen mahdollisuus kokea Land Roverin brändin olemus ensi kädessä, niin käytännöllisyydessä kuin tyylissä, runoili puolestaan Jaguar Land Roverin oheistuote- ja lisensointijohtaja Lindsey Weaver.

Itse iCandy for Land Rover Peach All-Terrain Special Edition -rattaat sisältävät lukuisia viittauksia maastoauton tyyliin. Huppukankaassa nähdään Land Roverin keulamaskikuvio ja istuimen ompeleet puolestaan viittaavat maasturiklassikon penkkeihin. Rattaista löytyy myös tilava paikka ainutlaatuiselle repulle, miellyttäen kuulemma erityisesti seikkailunhaluisia vanhempia.

Keväällä 2018 myyntiin saapuva iCandy for Land Rover Peach All-Terrain Special Edition ilahduttaa lapsiperheiden tunnetusti väljää taloutta arviolta 1 700 euron hinnallaan.

Lähde ja kuva: Land Rover

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Kommentoi artikkelia

Luetuimmat