21.6.2016

Täysintegroitu matkailuauto täydentää Dethleffs Trend -malliston

Dethleffs Trend

Dethleffs Trend -matkailuautomallisto täydentyy nyt täysintegroiduilla versioilla. Tarjolle uutuus tulee kuuden pohjaratkaisun voimin.

Dethleffs on täydentänyt Trend-mallistoaan uudella täysintegroidulla matkailuautolla. Malli liittyy alkovimallin, puoli-integroidun ja nostovuoteisen puoli-integroidun seuraksi kattavasti perusvarusteltuun Trendiin. Pinnan alta uutuudesta löytyy Fiat Ducaton matalalattiainen alusta yhdistettynä 130-hevosvoimaiseen moottoriin. Mallisto lupaa suuren kantavuuden jopa B-kortilla ajettaessa. Pohjaratkaisusta riippuen saatavilla ovat myös viiden ja kuuden matkustajapaikan versiot.

Dethleffs Trend

Integroidun Trendin vakiovarusteluun kuuluvat leveä asunto-osan ovi, sisääntulon coupé-askelma sekä normaalisti vain kalliimmista matkailuautoista löytyvä iso nostovuode ohjaamon katossa. Lisäksi malliin kuuluvat Dethleffsille tyypilliset vakiovarusteet, kuten ohjaamon kaihdinverhot, 142 litran jääkaappipakastin ja 7-vyöhykkeiset EvoporeHRC-patjat kaikissa vuoteissa. Hyvät säilytystilat ja AirPlus-ilmankierto tarjoavat mukavampia asumishetkiä, samalla kun lasikuitukatto ja Dethleffsin LifetimeSmart-lattiarakenne lupaavat huolettomia käyttövuosia.

Dethleffs Trend

Dethleffs Trendin täysintegroitudut ovat saatavissa kuudella eri pohjaratkaisulla. Alle 7 metrin jäävä T/I 6767 on erityisesti pariskunnille tarkoitettu tilaihme. 740 senttimetriä pitkä T/I 7017 -pohjaratkaisu on puolestaan tuttu Dethleffsin hinnakkaammista malleista, mutta se on päätetty toteuttaa Trendinä mallivuodelle 2017. T/I 7057 EB ja T/I 7057 DBM poikkeavat toisistaan lähinnä vuoderatkaisuiden osalta, edellisen tarjotessa erillisvuoteet ja jälkimmäisen luottaessa isoon saarekevuoteeseen. Lisäksi alle 7-metriset T/I 6717 ja T/I 6757 ovat tuttuja viime vuodelta puoli-integroituina malleina.

Kaikki integroidut pohjaratkaisut ovat saatavissa myös puoli-integroituina.

Dethleffsin Trend-malliston täysintegroitujen matkailuautojen hinnat Suomessa ovat alkaen 68 000 euroa.

Lähde ja kuvat: Dethleffs

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat