2.8.2020

Uusi asuntoautomalli sivuttaisella parivuoteella: LMC Element T 638

LMC Element T 638

LMC Element T 638 on osa saksalaisvalmistan juhlavuosiuutuuksia, sillä LMC:lle tulee mittariin jo komeat 65 vuotta. Suomessa bileet jatkuvat Element-malliston Suomi-paketilla.

Saksalaisvalmistaja LMC:n juhlavuoden kunniaksi Element-mallisto on hinnoiteltu houkuttelevammin ja samalla tarjolle tulee myös uusi mallivaihtoehto LMC Element T 638 sivuttaisella parivuoteella. Mallivuoden 2021 juhlateeman syynä on merkin mittariin pyörähtävät 65 vuotta. Suomessakin merkkiä on myyty jo yli 30 vuoden ajan, joten karavaanareille kyseessä on jo tuttu valmistaja.

Suomeen tuotaviin Element-ajoneuvoihin on tarjolla Suomi-paketti juhlahintaan 6 500 euroa. Pakettiin sisältyvät muun muassa 140 hevosvoimainen moottori, Fiatin alustapaketti kattamaan kuljettajan mukavuudet automaattisella ohjaamon ilmastoinnilla, Avantgarde-paketti vastaamaan asunto-osan mukavuuksista ja Truman talvipaketti. Lisäksi Suomi-pakettiin sisältyvät matot, päiväpeitot, ohjaamon kaihdinverhot ja erillisvuode sekä kiinteissä saarekevuodemalleissa tavaratilan kuljettajan puoleinen takatallin ovi. Perusajoneuvojen hinnat ovat alle 7-metrisissä malleissa 65 000 euroa ja kahdessa 7,4-metrisessä mallissa 67 500 euroa.

LMC Element T 638 parivuode

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

LMC Element T 638

Yksi mallivuoden 2021 uutuuksista liittyy viime syksynä esiteltyyn Element-automallistoon, joka täydentyy nyt viidennellä pohjaratkaisulla, sivuttaisella parivuodemallilla. Tämä asunto-osaltaan avara pohjaratkaisu - kuten kaikki muutkin Element-mallit - on varustettavissa sähkökäyttöisellä nostovuoteella. Mallistossa on siis vaihtoehtoja nyt jo todella moneen tarpeeseen. Tarjolla on joko erillisvuoteet, saarekevuode tai sivuttainen parivuode ja tarvittaessa nostovuode sekä mahdollisuus vuoteen tekemiseen istuinryhmästä. 

Uuden sivuttaisen parivuodeversion malli on LMC Element T 638. Siihen on saatavana yllin kyllin käyttöä helpottavia mahdollisuuksia: tarjolla on iso jääkaappi, kaksi täyskorkeaa vaatekaappia – toinen vaatetangolla, toinen hyllyillä – ja todella tilava XXL-kokoinen kylpyhuone, jossa suihkutila muodostuu hetkessä kätevän kääntöseinän ansiosta. Auton kokonaispituus on hieman alle 7 metriä

LMC Element T 638 pohjapiirrustus

Element T 638 on saatavissa myös L-istuinryhmällä ja vuoteentekomahdollisuudella istuinryhmästä. Asunto-osan lattia on tasainen. Parivuoteen päädyssä olevan vaatekaapin seinä on vino, jotta vuoteeseen on mahdollista kömpiä kumppania häiritsemättä ja tavaratilaan on pääsy, perinteisen ulko-oven kautta, myös tuon vuoteen alta. 

LMC Element-malliston sisustuksen luvataan olevan näyttävä ja moderni epäsuoran valaistuksen ja verhoilun rauhoittaessa tilaa. T 638 -pohjaratkaisu muistuttaa maahantuojan mukaan perinteisiä suomalaisten suosimia pohjaratkaisuita, mutta nostovuodemahdollisuus ja useat pienet yksityiskohdat tekevät tästä kuitenkin hieman erilaisen.

Älypuhelimia ja tabletteja varten autossa on useita USB-pistokkeita. L-malliseen keittiöön on saatu runsaasti laskutilaa ja tila myös kahvinkeittimelle. Pesutilan ovessa on iso peili, joka saa tilan tuntumaan todellista suuremmalta.

Vakiona toimitettavissa istuinryhmän pehmusteissa on eniten kuluvissa osissa verhoilumateriaalina nahkajäljitelmä, joka on helppo pitää puhtaana. Jatkettavan pöydän ympärillä on tilaa viidelle ruokailijalle.

Lähde ja kuvat: LMC

Luetuimmat