18.2.2018

Viikon videot: premiumin muodoista ja 999 porrasta

premiumin muodoista ja 999 porrasta

Tällä kertaa ihmettelemme uusien autojen muotoilua ja 999 portaan haastetta.

Kulunut viikko toi tullessaan uuden Audi A7:n, BMW esitteli seuraavan X4:n ja Volvo kehoitti pitämään katseen tulevassa. Lisäksi Range Rover vastasi viikon jännittävistä hetkistä järjettömällä haasteellaan.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Audi A7

Kapkaupungissa koeajettu Audi A7 Sportback kehittää Audin isoa fastbackia eteenpäin. Alkuperäisen A7:n silhuetti on kokenut hiukan muutoksia, mutta edelleen mallin valttikorttina on muodon ja teknologian yhdistelmä. Videolla Audin muotoilijat kertovat hiukan auton kylkilinjoista ja valokielestä.


BMW X4

https://youtube.com/watch?v=AQNFVO8W1qI

Baijerissa jatketaan, sillä BMW esitteli kuluneella viikolla uuden version niin ikään loivakattoisesta tyylituotteestaan. X4 uudistaa loivakattoisen katumaasturin kaavaa suuremmilla tiloilla ja jälleen suuremmalla teknologialla. Vaikka ensimmäinen BMW X4 esiteltiin vasta 2014, ottaa malli nyt kiinni vast'ikään uudistuneen X3-sisarmallinsa.


Volvo V60

Myös Ruotsissa ihmetellään tulevaa muotoilua, tosin vain vihjeissä. Uusi Volvo V60 esitellään piakkoin ja nyt valmistaja katselee taaksepäin vanhoihin farmariklassikoihinsa. Sukupolvesta toiseen farkku-Volvo on varma valinta arkipäivään ja sen muistoihin. Samalla videossa nähdään vilaus tulevasta V60:stä, jonka pitäisi olla tavaratilaltaan miellyttävän kulmikas.


Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Range Rover Sport PHEV

Viikon komeimmista hetkistä vastaa silti Land Rover, joka pisti Range Rover Sport PHEV-lataushybridinsä kovaan paikkaan. Tie kiinalaiselle Tianmen-vuorelle on jo tarpeeksi haastava, sillä 11 kilometrin matkalla tiessä on peräti 99 jyrkkää mutkaa. Range Roverin todellinen erikoisuus on kuitenkin haaste, että luksusmaasturin pitäisi myös kiivetä 999 porrasta vuoressa sijaitsevan porttimaisen luolan luokse. Hybridimaasturin puikoissa nähdään kiinalainen kilpakuljettaja Ho-Pin Tung.

Videotarkistuksen suoritti: Aake Kinnunen

Luetuimmat