American Car Show

Ajoneuvot Autonäyttely Uutinen 31.3.2019

American Car Show – pääsiäisen päätapahtumassa kuusi eri näyttelyä

Suomen suurin harraste- ja erikoisajoneuvotapahtuma American Car Show järjestetään jälleen pääsiäisenä Helsingin Messukeskuksessa.

American Car Show ei kerro koko totuutta näyttelyn laajuudesta, sillä samalla pääsylipulla Messukeskuksen tiloissa pääsee tutustumaan myös Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven sekä Motorsport 2019 -näyttelyihin.

Jo 42. kerran järjestettävä American Car Show on kasvanut pääsiäisen suurtapahtumaksi, joka kokoaa Helsingin Messukeskukseen kaikki autoista, autoilusta, moottoriurheilusta ja moottoripyöristä kiinnostuneet. Aiempiin vuosiin verrattuna näyttelykokonaisuus on laajentunut kahden lisähallin verran, kun yhdessä Suomen ajoneuvohistoriallisen keskusliiton (SAHK ry) järjestettävä Classic Car Show saa oman hallin käyttöönsä ja toinen uutuus Custom Truck Show toisen hallin. Siellä nähdään hienoimmat jenkkirekat, pick-upit ja kuljetuskalusto.  Yhteensä näyttelytilaa on käytössä yli 45 000 neliömetriä ja sen lisäksi ulkona on vielä 10 000 neliön harrasteajoneuvoparkki.

American Car Show

Tuning Car Show

Paikkansa näyttelykokonaisuudessa vakiinnuttanut Tuning Car Show kerää mestoille makeimmat euro- ja japsilaitteet, autohifin ja skenen siisteimmät kerhot. Tuning Car Show’ssa voi nauttia harkitun räätälöinnin, tarkan suunnittelun ja tuhansien käsityötyötuntien tuloksena syntyneistä sporttisista, moderneista ja ainutlaatuisista autokaunottarista.

MC Heaven

Jokaisen moottoripyöräfanin maanpäällinen taivas, jonka antia ovat valtakunnan kauneimmat, tehokkaimmat ja uljaimmat uniikit moottoripyörät monilta eri vuosikymmeniltä. MC Heaven tyydyttää vaativammankin prätkäfanin toiveet ja nähtävillä on kalustoa laidasta laitaan.

Motorsport 2019

Motorsport 2019näyttely on alansa paras kohtaamispaikka moottoriurheilun parissa toimiville yhteisöille, eri lajien kilpailijoille, ammattilaisille ja harrastajille sekä moottoriurheilusta ja harrasteajoneuvoista kiinnostuneelle yleisölle. Esillä eri lajien edustajia, ratalajeista driftingiin ja dragracingistä eMotorsporttiin!

Tunnelmia vuoden 2018 American Car Show -näyttelystä:

Liput

Ennakkoon:
Päivälippu, 16-vuotiaasta alkaen 25€
Päivälippu, 7-15-vuotiaat 15€
Kokoaikaranneke 35€
Lapset alle 7v. ilmaiseksi.

Ovelta:
Päivälippu, 16-vuotiaasta alkaen 29€
Päivälippu, 7-15-vuotiaat 19€
Kokoaikaranneke 39€
Lapset alle 7v. ilmaiseksi.
Ennakkoliput myy Tiketti ja Messukeskus

American Car Show

American Car Show 19.–21.4.2019 Helsingin Messukeskuksessa!

Lisätiedot: https://fhra.fi/americancarshow/

Jaa artikkeli

Kaikki koeajot

Uusimmat