Ajoneuvot | Uutinen | 31.5.2019

DS mukaan kovaan kilpaan – 7 vuoden takuu kaikille malleille

Pisimmät takuut Suomessa on tähän asti tarjonneet korealaisvalmistajat Kia ja Hyundai. Nyt DS tarjoaa ensimmäisenä eurooppalaisvalmistajana seitsemän vuoden takuun.

Jaa artikkeli

Korealaisvalmistajat ovat tähän asti ainoina Suomessa tarjonneet autoilleen seitsemän vuoden takuun. Hyundain takuu on seitsemän vuotta ilman kilometrirajoitusta ja Kia tarjoaa seitsemän vuoden takuuta 150 000 kilometrin rajoituksella.

DS julkisti ensimmäisenä eurooppalaisvalmistajana torstaina 23.5. jatkavansa kaikkien Suomessa ensirekisteröitäväksi tulevien DS-autojen takuuta. Aiemmin DS 3, DS 4, DS4 Crossback ja DS 5 -mallien takuu on ollut kolme vuotta 100 000 kilometrin rajoituksella ja DS 7 Crossback -malliston takuu on ollut viisi vuotta ilman kilometrirajoitusta. Takuun pidennys koskee myös takautuvasti kaikkia 1.1.2019 jälkeen rekisteröityjä DS 7 Crossback -autoja.

Loppuvuodesta valmistajalta on tulossa markkinoille uutuudet DS 7 Crossback E-Tense 4X4 ja DS 3 Crossback E-Tense. Näistä kahdesta ensin mainittu on valmistajan ensimmäinen ladattava hybridiauto ja jälkimmäinen puolestaan ensimmäinen täyssähköauto. DS siis näyttää luottavan vahvasti kyseisten autojen uuden tekniikan suunnittelijoihin seitsemän takuuvuoden koskiessa myös näitä autoja.

Lähde: DS Automobiles Kuva: Moottorin arkisto

Jaa artikkeli

Keskustelu