Nokian Hakka Black 2

Ajoneuvot Uutinen 1.10.2017

Kesäkelin uutuuksia Nokian Renkailta: Hakka Black 2

Ensi keväänä myyntiin tulevat UHP-uutuudet Nokian Hakka Black 2 ja Nokian Hakka Black 2 SUV ovat suunniteltu erityisesti karhealle asvaltille ja vaihteleviin olosuhteisiin.

Nokian Renkaat latoo kevään uutuuksiinsa melkoisen määrän englanninkielisiä termejä: Dynamic Grip, Hydro Canyon, Silent Groove Design ja Aramid Sidewall. Kielestä taustalla on edelleen pohjoisiin olosuhteisiin räätälöity kesärengas. Hakka Black 2 on tarkoitettu henkilöautoihin ja Hakka Black 2 SUV, nimensä mukaisesti, katumaastureihin.

Vaihtelevat kesäkelit on huomioitu Hakka-kesärenkaiden kumisekoitusten ja rengasrakenteiden kehitystyössä. Erityishuomiota on kiinnitetty heikkoihin tieolosuhteisiin sekä kulumisenkestoon. Pohjoisen teille tyypilliset karheat tienpinnat vaativat Nokian Renkaiden mukaan renkailta erityisominaisuuksia.

Henkilöautoihin Hakka Black 2

Valmistaja lupaa Nokian Hakka Black 2 -kesärenkaan hallitsevan pohjoisen kesän ankarat vaatimukset. Nokian kuvailee ajotuntumaa äärimmäisen vakaaksi. Loogisen ohjautuvuuden kerrotaan pääsevän oikeuksiinsa uraisilla teillä ja nopeissa kaistanvaihdoissa.

Nokian Renkaiden kehittämä Dynamic Grip -konsepti pyrkii säilyttämään renkaan kosketuspinnan tiehen täsmällisenä ja tarkkana niin sateen liukastamalla asvaltilla kuin vauhdikkaassa kaarreajossa.

Nopeaan ajoon suunniteltu Nokian Hakka Black 2 edustaa UHP eli ultra high performance –rengaskategoriaa, ja siksi valikoima kattaa juuri korkeat nopeusluokat. Kokovalikoimaan kuuluu 40 tuotetta 17-tuumaisesta 21-tuumaiseen renkaaseen. Tarjottavat nopeusluokat ovat V ( 240 km/h), W ( 270 km/h ) ja Y ( 300 km/h).

Katumaasturiin Hakka Black 2 SUV

Isompiin katumaastureihin suunnatun Nokian Hakka Black 2 SUV:n lupauksena on vakaa ja helppo ajotuntuma. Henkilöautoihin räätälöityä pintamallia leveämpi keskiripa tavoittelee lisävakautta raskaampiin ajoneuvoihin. Kaarteissa kaivattua johdonmukaista käsiteltävyyttä parannetaan jämäkällä ja leveällä ulko-olkapäällä ja epäsymmetrisillä, viistetyillä urakulmilla. Vankka ulkopuolen ja sisäpuolen olka-alue yhdistyy massiivisiin palakuvioihin, jotka on sidottu toisiinsa pitkittäisillä rivoilla.

Nokian Hakka Black 2 SUV

Nokian Hakka Black SUV:n 29 tuotteen kokovalikoima kattaa tuumakoot 17-22. Useimmat koot ovat XL-merkittyjä, eli niiden kantavuus on korkein mahdollinen. Uutuustuotteet ovat rengasliikkeissä kuluttajien saatavilla keväällä 2018.

Lähde ja kuva: Nokian Renkaat

Jaa artikkeli

Kaikki koeajot

Uusimmat