Ajoneuvot Uutinen 5.5.2022

Mitä autot ja autoilu merkitsevät sinulle? Kirjoita ja jaa autoilumuistosi!

Nyt on aika kirjoittaa ja jakaa hauskimmat, ikimuistoisimmat ja rakkaimmat autoilumuistot.

Auto on monelle arkinen välttämättömyys tai intohimoinen harrastus – tai jotain siltä väliltä. Autoharrastus ja autoilu voi olla myös elämäntapa, johon pistetään paljon sekä aikaa että rahaa.

Autoiluun meillä kaikilla liittyy myös paljon muistoja ja jopa voimakkaita tunteita, romantiikkaakin. Hyviä ja ikimuistoisia reissuja kaveriporukalla tai perheen kanssa pitkin maita ja mantuja. Joihinkin autoihin on jopa solmittu elämänmittaisia tunnesiteitä. Auto voi kertoa myös vauraudesta, tyylistä ja statuksestakin.

Mitä autot ja autoilu merkitsevät sinulle – kirjoita ja jaa tarinasi. Suomalaisen Kirjallisuuden Seura, Svenska Litteratursällskapet i Finland ja Espoon Automuseo järjestävät Automuistot-muistitietokeruun 25.4.–30.9.2022 välisenä aikana. Suomenkieliset kirjoitukset arkistoidaan SKS:n arkistoon sekä Tietoarkistoon. Ruotsinkieliset vastaukset arkistoidaan SLS:n arkistoon.

Suomenkielisen tarinan voit kertoa Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran sivuilla ja ruotsinkielisen tarinan Svenska Litteratursällskapet i Finland -seuran sivulla.

Kaikkien vastaajien ja kirjoittajien kesken arvotaan myös kirjapalkintoja. Tarinankerronnan järjestävät tahot tiedottavat keruun tuloksista ja annista loppuvuodesta 2022.

Lähde: SKS

Jaa artikkeli

Kaikki koeajot

Uusimmat