Ajoneuvot Uutinen 19.11.2015

MP 16 – Maan suurin ja kaunein

MP 16 -moottoripyöränäyttelyssä nähdään kaikkien merkittävimpien ja suurimpien moottoripyörä- ja mopomerkkien uutuudet.

Ensi helmikuussa järjestettävässä MP 16 -moottoripyöränäyttelyssä nähdään kaikkien merkittävimpien ja suurimpien moottoripyörä- ja mopomerkkien uutuudet. Mukana on myös viime vuonna taukoa pitänyt Harley-Davidson.

Moottoripyöränäyttelyssä voi tutustua uusiin moottoripyörä- ja mopomalleihin, joita esittelevät Aprilia, BMW, Ducati, Harley-Davidson, Honda, Husqvarna, Indian, Kawasaki, KTM, Moto-Guzzi, MV-Agusta, Peugeot, Piaggio, Suzuki, Triumph, Victory ja Yamaha. Nyt ensimmäistä kertaa moottoripyöriä voi myös ajaa Euroopan suurimmalla sisäkoeajoradalla.

HD:n paluu

Myös Harley-Davidson osallistuu tapahtumaan ensi helmikuussa, pidettyään viime kerralla taukoa tapahtumasta.

– Olemme tyytyväisiä voidessamme antaa oman panoksemme tapahtumalle. MP-messut lukeutuvat Suomessa alan ykköstapahtumiin, ja tavoitamme siellä myös asiakkaamme. Viime kerralla osallistumistamme toivoivat niin lukuisat asiakkaat kuin kauppiaatkin. Nämä ovat kaksi tärkeintä syytä osallistua MP-messuille, kertoo verkostopäällikkö Mikko Summa Harley-Davidson Nordicista.

Luvassa on luonnollisesti myös uutuuksia. Eikä vain katsottavana.

– Esittelemme vuoden 2016 Touring ja Dark Custom -uutuusmallistoamme. Tuomme mukanamme lähes kymmenen pyörää. Koeajoradalla pääsee ajamaan Harley-Davidson Street ja Sportster -malleilla.

Varusteet ja tarvikkeet huomioitu

Uusien moottoripyörien ja mopojen lisäksi esillä on runsaasti varusteita ja tarvikkeita. Uusien moottoripyörien ja varusteiden lisäksi MP-messuilla on käytettyjen moottoripyörien myyntialue sekä Kamapörssi, jonne voi tuoda myyntiin hyväkuntoisia ajovarusteita.

Rakennettujen moottoripyörien Petrol Circus Custom Bike Show esittelee noin 100 suomalaisten rakentamaa moottoripyörää neljässä luokassa, jotka ovat Custom, Classic, Street ja Open.

MP-messuilla on paljon oheisohjelmaa muun muassa Miss MP 16 -kisat, muotinäytöksiä ja minimotokisoja. Perjantaina ja lauantaina nähdään myös Stunt Freaks Teamin Show.

Messukeskus järjestää MP-messut 5. – 7.2.2016 Messukeskuksessa Helsingissä. Tapahtuman toimeksiantaja on Teknisen Kaupan ja Palvelujen yhdistyksen Moottoripyöräjaosto. Viime vuonna MP 15 -messuihin osallistui 182 yritystä ja tapahtumassa vieraili yli 55 200 kävijää.

Jaa artikkeli

Kaikki koeajot

Uusimmat