Renault Twingo

Ajoneuvot Uutinen 23.1.2019

Pikkusäätöä pikkuiseen: Renault Twingo päivittyy

Uusia värejä, hiottua muotoilua ja muokattuja moottoreita. Siinä uudistettu Renault Twingo tiivistettynä.

Renaultin takamoottoripiristys Twingo päivittyy uuden vuoden kunniaksi. Valmistaja painottaa erityisesti uutuuden personoitavuutta. Uudistuneen pikkuauton voi tilata nyt myös mangon keltaisena ja kvartsin valkoisena, ja sisätiloihin saa entistä enemmän väripaketteja ja muuta mukavaa.

Renault Twingo

Valmistaja kertoo olevansa perin tyytyväinen Twingonsa ulkonäköön. Hienosäätö rajottuukin lähinnä etupuskurin muotoiluun ja lippulaivamallin maskiin lisättyihin kromiraitoihin sekä muokattuihin etuvaloihin. Renault kertoo muutosten pyrkivän luomaan leveämmän ilmeen. Takaa uudistuneen Twingon tunnistaa myöskin uudesta puskurista C-kirjaimen muotoa matkivista takavaloista.

Hiotumpaa tekniikkaa

Tekniikkapuolelta löytää 10 millimetrin madalluksen. Aiemmin vain sporttimalli Twingo GT:tä koristanut takakyljen ilmanottoaukko löytyy nyt kaikista malleista.

Renault Twingo

Perusmalli älypuhelintelineellä…

Sisätiloista voi lippulaivamallista löytää Easy Link -järjestelmän 7-tuumaisen kosketusnäytön, joka tukee muun muassa Apple CarPlaytä ja Android Autoa. Perusmallit tulevat yhä toimeen älypuhelintelineellä ja R&Go-applikaatiolla. Uusien värivaihtoehtojen lisäksi viihtyvyyttä parannetaan myös runsaammilla säilytystiloilla.

Renault Twingo

…ja lippulaiva kosketusnäytöllä.

Twingon perästä voi löytää kolme voimapakettia. Tarjolla on 998 kuutiosenttinen 75-hevosvoimainen ahtamaton moottori tai turboahdettu 898 kuutiosenttimetrinen 95-hevosvoimainen manuaalilla tai automaattivaihteistolla.

Kirjoitushetkellä Suomen hinnat tai tarkka mallivalikoima ei ole vielä tiedossa.

Jaa artikkeli

Valmistajalta: Renault

Kaikki koeajot

Uusimmat