Renault kynsilakka

Ajoneuvot Uutinen 16.6.2017

Renaultilta kynsilakkasarja – Tee Twingosta asuste

Twingon värisävyihin sovitetut kynsilakat soveltuvat ranskalaisvalmistajan mukaan tyylitietoisten kynsien lisäksi myös kaupunkielämän kolhujen paikkaamiseen.

Renaultin mukaan Twingo on pirteä ja värikäs kaupunkiauto, joka on ideaalivalinta aktiiviselle ja tyylikkäälle leidille. Tämä kohderyhmä mielessään ranskalaisvalmistaja heittäytyi yhteistyöhön kosmetiikkavalmistaja De Blangyn kanssa tuodakseen markkinoille Twingo Nail Polish -kynsilakkasarjan.

Renault kynsilakka

Neljän värin sarja on koordinoitu vastaamaan auton värejä. Tarjolla ovat Dragée Blue, Flamme Red, Etoilé Black ja Eclaire Yellow. Kynsien koristamisen ja auton kanssa matchaamisen lisäksi kynsilakoilla on kuitenkin kolmaskin tarkoitus. Jos kaupunkielämä on osoittautunut Twingolle rankaksi kolhujen ja naarmujen suhteen, voi kynsilakalla Renaultin mukaan paikata pahimmat naarmut yhdellä sipaisulla.

Renault kynsilakka

Atelier Renault eShop -verkkokaupasta ostettava Twingo Nail Polish maksaa 8,90 euroa per pullo. Renaultin mukaan kohderyhmänä ovat ensisijaisesti naiskuljettajat, joiden käsilaukkuun se soveltuu mainiosti, mutta kannattaa kuulemma varoa, etteivät mieskaverit kähvellä lakkapulloa.

Lähde ja kuvat: Renault

Jaa artikkeli

Valmistajalta: Renault

Kaikki koeajot

Uusimmat