Ajoneuvot Sähköautot Uutinen 12.8.2022

Sähköpakujen pelikentälle yksi uusi peluri – Renault Kangoo E-Tech sai hinnat

Renault on julkaissut Suomessa pakettiautouutuuden Kangoo E-Tech electric -mallin ennakkohinnat.

Täysin uudistunut täyssähköinen pakettiautomalli Renault Kangoo E-Tech electric on saanut ennakkomyyntihinnat. Uuden Kangoo E-Tech electric -mallin hinnat alkavat 43 290 eurosta. Auton asiakastoimitukset alkavat loppusyksystä.

Ennakkotilausvaiheessa Kangoo-mallisto koostuu kahdesta varustetasosta. Auton vakiovarustukseen kuuluvat muun muassa automaattinen ilmastointi, LED-päiväajovalot, mäkilähtöavustin, peruutustutka ja sadetunnistin.

Korkeammassa Nordic Edition -varustetasossa vakiovarustelussa on lisänä muun muassa 10-tuumainen TFT-mittaristonäyttö, 16-tuumaiset muototeräsvanteet, 8-tuumainen kosketusnäytöllinen Easy Link -multimediajärjestelmä, adaptiivinen vakionopeuden säädin, LED-ajovalojet, nahkapäällysteinen ohjauspyörä. Nordic Edition -varustetason autoihin on saatavana myös esimerkiksi lämmitettävä tuulilasi ja lämmitettävä ohjauspyörä.

Akun energiasisältö 44 kWh

Kangoo E-Tech electric -mallin sähkövoiman ajoakun energiasisältö on 44 kWh ja moottorin huipputeho on 90 kW. Suomen malliston autoissa ajoakusto on aina nestejäähdytetty ja se on ladattavissa 22 kW:n teholla tavallisesta Type 2 -latausasemasta. Lisävarusteena Kangoon sähkömallistoon on saatavana max. 80 kW:n CCS-pikalatausoptio, jolloin akkuun on ladattavissa ajomatkaa jopa 170 kilometrin ajoon noin puolessa tunnissa. Kangoo-malliston WLTP-syklin mukainen yhdistetty toimintamatka on 285 km ja kaupunkiajossa on mahdollista päästä jopa lähes 400 kilometriä yhdellä akullisella.

Sähkö-Kangoo on saatavilla aluksi vain yhdellä koripituudella. Pidempi L2-koripituus tulee myyntimallistoon myöhemmin syksyllä ja sen valmistus alkaa vuoden lopussa. Lyhyemmässä, alkuun ennakkomyynnissä olevassa mallissa on 3,3-kuution tavaratila joko kiinteällä tavaratilalla tai Open Sesame -väliseinätön versio, jolloin kuljetuskapasiteettiä tulee lisää noin 0,5 kuutiometriä lisää.

Kaupunkijakeluun tai -kunnossapitoon on saatavilla kokoontaitettava verkkoväliseinä ja etumatkustajan istuin. Näiden ansiosta 4,49 metriä pitkä pakettiauto tarjoaa 3,05 metriä lastauspituutta ja 3,8 kuutiota tavaratilaa.

Kangoo-malliin on saatavana myös pitkän tavaran läpilastausteline, kolmipaikkainen mobiilitoimisto, sekä jopa 1 500 kg:n vetomassa.

Lähde: Renault

Jaa artikkeli

Kaikki koeajot

Uusimmat