Seat golfpallot Tarraco

Ajoneuvot Uutinen 10.9.2020

Seat testasi: montako golfpalloa oikein mahtuu Tarracon tavaratilaan

Seat Tarracon 760 litran tavaratila ja 40,7 kuutiosenttinen golfpallo olivat espanjalaistehtaan mielestä sen verran mielenkiintoinen haaste, että asia piti kokeilla käytännössä.

Katumaasturi Seat Tarracon tavaratila on 760 litraa ilman, että takaistuimia täytyy kaataa. Tästä syystä auto on Seatin mukaan Espanjan golfammattilaisten suosikki, sillä autoon mahtuu käytännöllisellä tavalla kaikki tarpeellinen tavara.

Golfpallon läpimitta on 4,27 senttimetriä ja tilavuus 40,7 kuutiosenttimetriä, joten asia oltaisiin tietysti voitu laskeakin. Seat ja golfaajat Marina Martinez ja Oriol Martinez päättivät kuitenkin kokeilla asian käytännössä. Lastaamisen sijasta golfaajat aloittivat täyttöurakan lyömällä palloja Tarracon tavaratilaan. Apuvälineinä oli hiekkaesteisiin tarkoitetut 56° sand wedge -mailat, jolla 352-koloiset pallot saatiin nousemaan Tarracon kyytiin.

Seat golfpallot Tarraco

Tällä tavalla Tarracon tavaratilaan saatiin yli 3 300 palloa, mutta sitten pallot alkoivat putoilla avoimesta takaluukusta. Täyttöurakkaa jatkettiin 100 pallon sangoilla. Lopulta autoon saatiin yhteensä 8 500 golfpalloa hattuhyllyn tasoon asti.

Moottorin toimitus ei kuitenkaan suosittele 390 kilogramman golfpallokuorman kuljettamista vapaasti tavaratilassa heiluen.

Lähde ja kuvat: Seat

Jaa artikkeli

Keskustelu

Valmistajalta: Seat

Kaikki koeajot

Uusimmat