Ajoneuvot | Uutinen | 27.6.2018

Varaslähtö syysmuotiin: Audi A4 saa uudet puskurit

Arkikokoinen Audi A4 saa kevyen kasvojenkohotuksen tulevalle syksylle. Muutokset eivät ole suuria.

Jaa artikkeli

Audin malliston polttopisteenä voidaan pitää A4:ää, sillä paperikaimansa tavoin kyseessä on eräänlainen oletuskoko premium-luokan sedanille ja farkulle. Vuonna 2015 esitelty nykyinen B9-sukupolvi uudistuu nyt tulevalle syksylle kevyesti, mutta valmistaja on tyytynyt lähinnä viilaamaan nykyisiä muotoja.

Audi A4 facelift

Luvassa on uusia vanteita ja uusi varustelupaketti nimeltä S line competition (kuvien punainen Avant), jonka yhteydessä nähdään myös uusi Turbo Blue -ulkoväri. Etupuskureissa merkittävin muutos on sumuvalojen pystysuuntaisempi ilme, joka vaikuttaa samalla keulan ilmanohjainten ulkonäköön. Alumiinityyliseksi viimeisteltynä muoto ikään kuin peilaa ajovalojen muotoa. Muutoksia on tehty myös Audin tuttuun keulamaskiin, joten ainakin S line -varustelussa luvassa on kolmiulotteisempi ilme.

Takana pyöreät pakoputket on korvattu kulmikkailla, jotka samalla nipistävät diffuusorille jätettyä aluetta kapeammaksi. S line competition -varustelu tuo Avant-farmariin RS-mallin takaspoilerin. Luvassa on myös Audi Sportin 19-tuumaiset vanteet, punaiset jarrusatulat, urheilullisempi jousitus ja led-ajovalot.

Sisustassa S line competition jatkaa S linen mustasta sisustasta, tuoden RS-mallin hiilikuitukoristeita, uuden urheiluohjauspyörän ja puolinahkaiset mustat urheiluistuimet. Halutessaan tarjolla on myös S-urheiluistuimet magmapunaisena tai muissa väreissä.

Maltillisesti uudistettu Audi A4 tulee ennakkomyyntiin syksyllä niin sedanina kuin farkkuna.

Lähde ja kuvat: Audi

Jaa artikkeli

Keskustelu