Tori.fi

Ajoneuvot Uutinen 6.3.2016

Vertaiskauppapalvelu Tori.fi autoilmoitusten ykkösvauhdissa

Palvelussa kauppansa tekevät kaikenlaiset kulkupelit autoista poneihin.

Vertaiskauppapaikka Tori.fi:ssä kauppa käy. Viime vuonna sivustolla vierailtiin noin 215 miljoonaa kertaa, nostaen sen sivulatauksissa suomalaisten sivuston kolmen kärkeen.

Sivuston auto- ja kulkuvälineilmoituksissa kasvua kertyi 24 prosenttia. Torissa olikin ilmoitus noin 900 000 erilaisesta kulkupelistä. Autoilmoituksia palvelusta löytyy yli 80 000 ilmoitusta. Ilmoitusten yleisimmät automerkit olivat Volkswagen, Toyota ja Ford. Useimmiten palvelusta etsittiin Volvoa, BMW:tä ja Fordia. Autojen väreissä johdossa oli musta, punaisen ja valkoisen seuratessa kannoilla. Keskimäärin päivässä jätettiin erilaisia kulkupeli-ilmoituksia 350 autosta, 60 mposta, 50 maastopyörästä ja yhdeksästä hevosesta tai ponista.

– Suomalaisten autokuume on siirtynyt verkkoon ja näkyy selvästi Torissa. Viime vuonna tavoitteenamme oli kasvattaa valikoimamme Suomen laajimmaksi, ja siinä myös onnistuimme. Valikoimassa on sekä autoliikkeiden että yksityisten ihmisten myymiä autoja kesäpeleistä aina luksusmerkkeihin, sanoo Torin varatoimitusjohtaja Juha Meronen.

Torin kaikkien ilmoitusten määrä kasvoi viime vuonna 38 prosenttia lähes 7,2 miljoonaan. Erityisesti mobiilikäyttäjien osuus on vahvassa kasvussa, määrän lähes tuplaantuessa toissa vuoteen verrattuna.

Lähde: Tori.fi

Jaa artikkeli

Kaikki koeajot

Uusimmat