23.1.2018

Moottoripyöräkortin teoriatunnit ilmaiseksi!

MP17

MP 18 -Moottoripyörämessuilla 500 onnekasta saa ilmaiset teoriatunnit. Tarjolla on myös MP-miitti, aiempaa pidempi koeajorata ja surmanajonäytöksiä.

Helmikuun alun MP 18 Moottoripyörämessuilla Helsingissä ovat esillä kaikki Suomessa edustetut moottoripyörämerkit. Kaksipyöräisten vuoden ehdoton kohokohta tarjoaa messukävijöille myös Euroopan pisimmän sisäkoeajoradan. 600-metrisellä asvalttiradalla on koeajettavina 50 moottoripyörää. Koeajoja voi varata messujen aikana, ja ajovarusteita saa lainaksi radan varikolta.

MP-messuille osallistuvat seuraavat moottoripyörä- ja mopomerkit: Aixam, Aprilia, BMW, Bultaco, Derbi, Drac, Fantc, Harley-Davidson, Honda, Husqvarna, Indian, Kawasaki, KTM, Moto-Guzzi, Peugeot, Piaggio, Polaris, Sherco, Suzuki, SWM, Triumph, Vespa, Zero ja Yamaha.

MP17
Messumeininkiä vuodelta 2017

Kuumia uutuuksia ovat esimerkiksi BMW F 850 GS, Harley-Davidson Sport Glide, Honda GL1800 Gold Wing, Husqvarna VITPILEN 701, Kawasaki Ninja H2 SX, KTM 790 DUKE, Peugeot Metropolis, Suzuki SV 650 XA, Triumph Speed Master 1200 ja Yamaha NIKEN.

MP 18 Moottoripyörämessut valtaavat Helsingin Messukeskuksen Pasilassa helmikuun alussa perjantaista sunnuntaihin 2.–4.2.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Teoriatuntien arvo on 200 euroa

MP-messut tarjoaa Haagan Autokoulun ja Suzuki moottoripyörien kanssa mahdollisuuden suorittaa moottoripyöräkortin edellyttämät kuusi teoriatuntia messujen aikana veloituksetta. Haaveista voi tehdä totta ja ottaa ensiaskeleen kohti moottoripyöräkorttia ilmoittautumalla teoriatunneille. Teoriaosuuden pääsee suorittamaan 500 henkilöä.

Veloituksettomat teoriatunnit ovat merkittävä vastaantulo tuleville motoristeille, sillä teoriatuntien arvo on noin 200 euroa henkilöä kohden.

MP17 koeajorata
MP-messujen koeajorata vuodelta 2017

Nuorille oma MP-miitti

Perjantai-iltana kello 21–24 on vuorossa 13–18-vuotiaille nuorille suunnattu MP-miitti. Sinne tullaan tapaamaan toisia nuoria ja viihtymään hyvän ohjelman parissa sekä tutustumaan moottoripyöräilyyn, mopoihin ja kevytmoottoripyöriin.

Paikalla MP-miitissä ovat NRJ:n aamujuontajat Janne Lehmonen, Veronica Verho ja Jere Jääskeläinen. Illan pääesiintyjä on Evelina.

Miitissä nähdään Globe of Death Show ja Stunt Freaks Teamin oma show. SFT järjestää illan aikana keulimis-, renkaanvaihto- ja moponteippauskisoja.

Kaikkien kisojen palkintoina on lahjakortteja mopo- tai kevytmoottoripyöräkortin suorittamiseen. Messukeskus järjestää MP-miitin yhdessä NRJ:n kanssa.

Moottoripyörämuseo ja Moottori mukana

Messuhulinassa ovat mukana myös Suomen Moottoripyörämuseo ja Moottori.

Lämpimästi tervetuloa vieraisille näyttävästi ja ilmavasti toteutetulle art deco -tyyliselle yhteisosastolle 6d70!

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Rakennettuja moottoripyöriä ja surmanajoa

Petrol Circus Custom Bike Show esittelee 100 rakennettua moottoripyörää, jotka kisaavat omien sarjojensa voitoista. Petrol Circuksessa nähdään tänä vuonna myös omavalmistemoottoripyöriä, jotka on rakennettu aivan alusta saakka itse.

Päivittäinen messuelämys on Globe of Death Show. Näytöksen aikana peräti viisi stunt-moottoripyöräilijää ajaa samanaikaisesti surmanajopallossa.

Messuilla valitaan lauantaina tuttuun tapaan myös Miss MP18. Kisaan osallistuvat finalistit esitellään muotinäytöksissä perjantaina ja lauantaina.

Miss MP 18 -finaalistit

Messut ovat avoinna seuraavasti: pe 2.2. klo 10–20, la 3.2. klo 9–20 ja su 4.2. klo 10–17. Lisää messuista: www.mpmessut.fi

Messuliput saa edullisemmin, jos ostaa ne ennakkoon TÄÄLTÄ.

Tai osallistu lippuarvontaan Moottorin sivuilla ja voita kahden hengen lippupaketti MP 18 -messuille!

Lähde: Messukeskus, Suomen Moottoripyörämuseo Kuvat: Moottorin arkisto

Luetuimmat