26.5.2016

Nissan kiusoittelee NV300-pakuaan Mestarien liigan finaalissa

Nissan kiusoittelee NV300-pakuaan Mestarien liigan finaalissa

Mestarien liigan todelliseksi staraksi kohonnee Nissan NV300, jonka vastuullisena tehtävänä on toimittaa lippu finaalipeliin.

Futiskuumeesta kärsivä Nissan on keksinyt jälleen yhden keinon sitoa yhtiön autot ja Mestarien liiga yhteen. Tällä kertaa yhtiön uusi NV300-pakettiauto esitellään maailmalle siten, että se kuljettaa Mestarien liigan virallisen lipun lauantaina Milanossa pelattavaan finaaliin.

Lippu itsessään levitetään stadionille ottelun puoliajalla miljoonien katsojien silmien alla. Valitettavasti NV300:n näkyvyydestä ei ole mainintaa.

Nissanin suosittujen NV200 ja NV400 -pakettiautomallien väliin asettuva NV300 näyttää kuitenkin maistiaskuvassa paljasta pintaa Mestarien liigan lipun alta. Nissanille tyypillisen V-keulan lisäksi NV300 näyttää, noh, pakettiautolta. Primastarin henkiseksi seuraajaksi suunniteltu pakettiauto houkuttelee ostajia myös markkinoiden johtavalla 5 vuoden tai 160 000 kilometrin takuulla, jonka saa siirrettyä täysimääräisesti seuraavalle omistajalle.

Lisätietoja NV300:n moottorivalikoimasta, kapasiteetista ja hinnoittelusta joudutaan odottelemaan syyskuuhun, jolloin järjestetään Hannoverin tavara-autonäyttely.

Kyseessä on muuten jo toinen kerta, kun yhtiö kiusoittelee tulevasta NV300-pakettiautosta.

Nissan NV300

Lähde ja kuvat: Nissan

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat