3.9.2017

Suosikin uusi kierros: Dacia Duster siirtyy toiseen sukupolveen

Dacia Duster

Toisen sukupolven Dacia Duster lupailee entistä enemmän järkevyyttä unohtamatta.

Suomessakin suosittu Dacia Duster siirtyy Frankfurtin kansainvälisen autonäyttelyn myötä toiseen sukupolveensa. Seitsämässä vuodessa edullista katumaasturia on myyty yli 2 miljoonaa kappaletta. Euroopassa Dacian keulakuvanakin pidetty Duster on tehnyt kauppansa myös Venäjällä, Intiassa ja Etelä-Amerikassa Renaultin keulamerkillä varustettuna. Onpa maailmalla nähty jopa hilpeä avolava-Duster!

Dacia Duster perhekuva
Toisen sukupolven Dacia Duster kehittää tuttuja aineksia eteenpäin.

Toisen sukupolven Dacia Duster on valmistajan mukaan täysin uusi, mutta käytännöllinen valmistaja muistuttaa, että rauhallisesti kehittyvä malli kertoo vain siitä, miten kohdillaan jo ensimmäisen sukupolven Duster olikaan. Malli ei siis vanhene yhdessä yössä.

Dacia Duster

Kakkos-Dusterin merkittävimpiin muutoksiin kuuluu tuulilasi, joka on siirtynyt 10 senttiä aiempaa edemmäs ja samalla lasia on kallistettu voimakkaammin. Linjakkaamman tyylin lisäksi etuna on pienentynyt ilmanvastus. Keulan uusi muotoilu korostaa nyt auton leveyttä ja pohjapanssaria on venytetty entistä suojaavammaksi niin keulalla kuin perässä. Uudet takavalot ovat auton kulmissa, joten ne näkyvät paremmin myös sivulle. Muista malleista tutut neljä neliötä ovat osa Dacian uutta valoidentiteettiä.

Dacia Duster

Valmistaja lupailee myös, että Dusterin sisusta on suunniteltu kokonaan uudelleen ja että varustelun lisäksi myös laatuvaikutelma ja mukavuus ovat täysin uudella tasolla.

Tarkemmat tiedot toisen sukupolven Dacia Dusterista paljastetaan Frankfurtin kansainvälisessä autonäyttelyssä 12.9.

Lähde ja kuvat: Dacia

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat