26.8.2019

Uudistunut Kia Niro -mallisto Suomessa hybridinä alkaen 27990 euroa

Kia Niro -mallisto

Hybridinä, lataushybridinä ja sähköautona myytävä Kia Niro on uudistunut hybridimallien osalta. Suomessa uudet versiot nähdään syyskuusta alkaen.

Kia Niro on uudistunut kevyesti. Ulkoisesti uuden malliversion erottaa led-ajovaloista edessä ja takana, uusista puskureista, uudesta vannemuotoilusta ja uudistuneesta keulamaskista. Uudistunut keulailme on aiempaa terävämpi, erityisesti nuolimaisista sumuvaloista johtuen.

Sisällä matkustamossa on uusittu koko kojelauta. Tarjolla on nyt suomeksi toimiva 10,25-tuumainen kosketusnäyttö ja varustelistalta löytyy myös 7-tuumainen digitaalimittaristo. Niroon voi nyt kytkeä kaksi Bluetooth-laitetta yhtä aikaa ja uusi kosketusnäyttö tukee entistä paremmin sovellusten yhtäaikaista käyttämistä.

Business Luxury -varustetasossa Niron sisustaa voi koristaa oransseillla yksityiskohdilla. Vakiovarustukseen kuuluvat EX-varustetasosta alkaen jarrutusenergian ja vaihteiston säätimet ohjauspyörän takana sekä sähköinen käsijarru.

2016 esitelty Kia Niro on myynyt maailmanlaajuisesti yli 270 000 kappaletta. Malleista suosituin on hybridi, jota myydään kolme kertaa useammin kuin lataushybridiä. Hybridiversiossa litiumiakuston koko on 1,56 kWh ja lataushybridissä 8,9 kWh. Viime vuonna mallistoa täydennettiin täyssähköisellä Kia e-Nirolla.

Suomessa Kia Niron saa hybridinä alkaen 27 990 eurosta (LX-varustetaso) ja lataushybridinä 36 590 eurosta (LX-varustelu). Uudistuneiden Kia Nirojen esittely tapahtuu Suomessa 7.-8. syyskuuta.

Lähde ja kuva: Kia

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat