18.11.2016

V-Traffic, Shareit Blox Car ja Plugit Finland yhteisosastolla Auto 2016 -messuilla

V-Traffic

Latausinfraa tarjoava Plugit Finland, yhteiskäyttöpalvelu Shareit Blox Car ja liikennetietopalvelu V-Traffic lyövät hynttyyt yhteen yhteisellä Auto 2016 -messuosastolla.

Plugit Finland, Shareit Blox Car ja V-Traffic esittelevät toimintaansa yhteistyössä samalla messuosastolla Auto 2016 -tapahtumassa. Messuosastolta 7f28 löytää Tesla Model S P85D -täyssähköauton, joka nivoo yhteen yritysten toiminnan: Plugit Finland on erikoistunut ladattavien autojen sähköratkaisuihin, Shareit Blox Car puolestaan tarjoaa kyseisen auton vuokralle ja kaikki hyötyvät V-Trafficin reaaliaikaisesta liikennetiedosta.

Vuonna 2012 perustettu Plugit Finland on toimittanut tuhansia latauslaitteita sähkö- ja hybridiautoilijoiden käyttöön. Omien sanojensa mukaan yhtiö on mahdollistanut yli miljoona päästötöntä kilometriä. Plugit näyttää myös Suomen julkisten latauspisteiden sijainnit nettisivujensa karttapalvelussa.

Shareit Blox Car on suomalainen autonjakamispalvelu, jonka kautta autojen omistajat voivat vuokrauttaa autojaan silloin, kun eivät itse sitä tarvitse. Yhtiön maalailee yhden palveluun rekisteröidyn yhteiskäyttöauton korvaavan jopa 10 yksityisesti omistettua ajoneuvoa. Palvelun erikoisuus on vahinkovakuutusyhtiö Ifin kanssa kehitetty Shareit-Turva-vakuutus, joka turvaa auton vuokrauksen aikana.

V-Traffic tuo reaaliaikaisen liikennetiedon kaikkien autoilijoiden ulottuville, helpottaen liikkumista ja sen ennakointia. Tänä syksynä yhtiö julkaisi aktiivisen hirvivaroitusjärjestelmän ja talvikauden uutuutena palvelussa nähdään reaaliaikaiset kelivaroitukset. Tiedot laajentavat jo entuudestaan laajaa sisältöä, johon kuuluvat muun muassa ruuhka- ja sujuvuustiedot, onnettomuudet, tietyömaat ja suurtapahtumat. Noin joka neljännen uuden auton navigaattori hyödyntää V-Trafficin tietoja.

– V-Trafficin liikennetieto hyödyntää kaikkia autoilijoita ja siksi näemme sen hyvin luontevana osana myös Plugitin ja Shareit Blox Carin palveluita. Täsmällinen tieto kylmästä ajokelistä tai nopeasti muuttuvista ajo-olosuhteista yhdistettynä ruuhkaan voivat olla yhtä kriittisiä niin sähköautoilijan kuin harvemmin autoilevan jaetun auton käyttäjän kannalta, Matti Seimola V-Trafficiltä tiivistää.

Lähde ja kuva: V-Traffic

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat